Event

Future of Business Technology Day - 27 juni 2023

Evenement informatie

Wanneer

27 juni 2023

Locatie

Arval / Studio54 - Duwboot 10 - 3991 CD Houten

Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel organiseren weer voor IT-leiders het Future of Business Technology project met een afsluitend event. Het Future of Business Technology Day wordt dinsdag 27 juni afgesloten met een uniek middagevent voor IT-beslissers in Houten met focus op tech, trends en diversiteit (DEI).

FOBT Poster small


Bent u werkzaam als IT-verantwoordelijke en wilt u onze gast zijn tijdens deze inspirerende dag? Kom dan naar Arval / Studio54 - Duwboot 10, 3991 CD Houten en Schrijf u nu in!

Na vijf succesvolle edities staat de zesde Future of Business Technology (FOBT) in het teken van Diversity, Equity and Inclusion. Op deze dag gaan we naast tech trends ook in op het ontwikkelen van een duurzame diversiteits-, rechtvaardigheids- en inclusiebenadering van het personeelsbestand die is ingebed in organisatieprocessen.

We ontvangen u graag vanaf 12.00 voor een netwerklunch. Waarna een inspirerend programma met gerenommeerde sprekers en moderator Danny Frietman met o.a.

Frank Buytendijk, Gartner - Futures Lab
Dries de Poorter - Artificial intelligence, surveillance & social media
Hendrika Willemse - She in IT | Spreker | Auteur Kick-Ass

Willemse bespreekt in een paneldiscussie met als onderwerp: ‘Hoe kan de ICT-branche impact maken met een krachtige diversity and inclusion strategy?’ Deelnemers aan deze discussie zijn:

Melissa Scholten | Digital Realty
Dieuwke van Buren | EQUALS
Marga Reuver | EGP
Astrid Oosenbrug | COC

Afsluitende keynote: Igor Beuker - Een van Europa's meest inspirerende, innovatieve en invloedrijke marketing spreker en ondernemer. Hij bespreekt alle trends in marketing, media en innovatie.

IgorBent u erbij? We begroeten u graag op 27 juni 2023. Schrijf u hier in.

Meer informatie voor deelname en partner mogelijkheden:

Charlotte van der Meer: c.vandermeer@dutchitmedia.nl / 06 5199 3244

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06 109 465 45

Vincent van Sas : v.vansas@dutchitchannel.nl / 06 25 01 66 73