Ron Smeets - 20 juli 2023

Touchdown conferentie landt in de Golfregio

Op 21 en 22 november wordt in de Al Dana Hall van het Gulf Hotel in Bahrein de eerste datacenterconferentie in de Golfregio, Touchdown Middle East, georganiseerd. Dat heeft de Gulf Data Centre Association (GDCA) deze week bekendgemaakt. De conferentie is ontwikkeld in samenwerking met Kickstart Europe, de organisatie achter de jaarlijkse Kickstart conferentie voor de Europese datacenter, cloud en connectivity sector.

Touchdown conferentie landt in de Golfregio image

Op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 biedt Touchdown Middle East deelnemers de gelegenheid om regiobreed inzicht te krijgen in de laatste trends, ontwikkelingen en kansen in de datacentermarkt door middel van keynote speeches van experts uit de branche en paneldiscussies met vooraanstaande sprekers. Touchdown brengt C-level executives, operators, experts en nog veel meer uit het hele Midden-Oosten samen.

Voor het eerst in de Golfregio

De eerste datacenterconferentie in de Golfregio is dus een samenwerking tussen de Gulf Data Centre Association (GDCA) en de Europese organisatie achter de jaarlijkse Kickstart conferentie. De GDCA is de brancheorganisatie die de groei van de datacenterbranche in de hele Golfregio (GCC) stimuleert.

"Met de ervaring van Kickstart Europe die ons ondersteunt, kijken we uit naar een succesvolle samenkomst waarbij deelnemers best practices en expertise kunnen uitwisselen met als doel aanzienlijk terrein te winnen voor deze industrie in de GCC regio”, aldus Henry Sutton, oprichter van de GDCA en Touchdown Middle East. "Deze eerste industrie conferentie brengt belangrijke organisaties en individuen samen en versnelt de ontwikkeling van de digitale positie van het Midden-Oosten”, voegt Stijn Grove, oprichter van Kickstart Europe, daar aan toe.

Dutch Data Center Association en het team van Kickstart Europe organiseren een handelsmissie naar de Golfregio, in combinatie met een bezoek aan de conferentie Touchdown Middle East. De handelsmissie zal Europese stakeholders de mogelijkheid bieden inzicht te krijgen in de opkomende datacentermarkt in de GCC-regio en lokale spelers te ontmoeten.

Toegangskaarten voor Touchdown Middle East gaan vanaf 23 juli in de verkoop. Vroege vogels die hun kaart vóór 21 september kopen, kunnen profiteren van 33 procent korting op de toegangsprijs van 150 dollar.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!