19 juni 2024

Microsoft Business Applications: een complete oplossing voor uw bedrijf met de hulp van ALSO

Microsoft Business Applications zijn een reeks van cloudgebaseerde softwareoplossingen die u helpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, uw klanten beter te bedienen en uw groei te versnellen. Met Microsoft Business Applications kunt u gebruik maken van de kracht van Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Power Platform en Microsoft Dynamics 365 om uw data, apps en workflows te integreren en te automatiseren.

Microsoft Business Applications: een complete oplossing voor uw bedrijf met de hulp van ALSO image

Wat is Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central is een van de Microsoft Business Applications die u een alles-in-één oplossing biedt voor uw financiële, operationele, verkoop- en servicebeheer. Met Dynamics 365 Business Central kunt u uw boekhouding, voorraad, inkoop, verkoop, projecten, productie en service eenvoudig beheren vanuit één centraal platform. U kunt ook profiteren van de ingebouwde intelligentie, analyse en rapportage om betere beslissingen te nemen en uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Waarom is Dynamics 365 Business Central een goed product om met Dynamics te starten?

Dynamics 365 Business Central is een goed product om met Dynamics te starten, omdat het u een flexibele, schaalbare en betaalbare oplossing biedt die aan uw specifieke behoeften kan worden aangepast. U kunt Dynamics 365 Business Central gebruiken als een standalone applicatie of als een onderdeel van een groter ecosysteem van Microsoft Business Applications. U kunt ook eenvoudig Dynamics 365 Business Central uitbreiden met andere Dynamics 365-apps, zoals Sales, Marketing, Customer Service, Field Service en meer. Bovendien kunt u Dynamics 365 Business Central koppelen aan andere Microsoft-producten, zoals Outlook, Teams, Power BI, Power Apps en Power Automate, om uw productiviteit en samenwerking te verhogen. Met Dynamics 365 Business Central kunt u dus profiteren van de beste technologie van Microsoft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Hoe kan ALSO u helpen om Microsoft Business Applications te gebruiken?

ALSO is een toonaangevende distributeur van Microsoft Business Applications in Europa. Met ALSO kunt u eenvoudig en snel Microsoft Business Applications bestellen, leveren, factureren en beheren via ons cloudplatform. U kunt ook gebruik maken van onze expertise, ondersteuning, trainingen en marketingdiensten om uw cloud business te laten groeien. Met ALSO heeft u toegang tot een breed portfolio van Microsoft Business Applications, waaronder Dynamics 365 Business Central, die u kunt combineren met andere cloudoplossingen van Microsoft en onze andere leveranciers. Met ALSO kunt u dus uw klanten een complete en geïntegreerde cloudervaring bieden, terwijl u profiteert van onze scherpe prijzen, flexibele voorwaarden en uitstekende service.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!