CloudLunch

CloudLunch is een kennis en netwerk platform voor Cloud eigenaren, managers en professionals. Je kunt meedoen in twee maandelijkse lunch en netwerken met peers uit de industrie. Goed eten en drinken, kennis delen, inspiratie opdoen, leren van je mede-ondernemers uit de markt. Tijdens de CloudLunch kun je op informele wijze informatie met elkaar delen over de continue innovatie binnen en buiten de branche. Gericht op fun & future. Kijk op www.cloudlunch.nl

CloudLunch wordt mogelijk gemaakt door initiatiefnemers Thijs van Hofwegen (Force 21) en Martijn van Zoeren (Cloud 41). CloudLunch is gebaseerd op het concept en het succes van de 'Carrier Lunch' in Zwitserland. Ruim 16 jaar lang is dit een succesvol netwerk dat op drie locaties in Zwitserland verschillende doelgroepen met elkaar verbindt.

CloudLunch Community – Waarom?

Er is behoefte aan een onafhankelijk platform voor cloud- providers, klanten, geïnteresseerden, waarbij het sociale aspect in combinatie met het delen van kennis en ervaring en inspiratie centraal staan. Cloud is het buzz woord en alle ontwikkelingen die daarmee in verband staan hebben een plek tijdens de CloudLunch.

No strings attached – niks moet en alles mag

Tijdens CloudLunch zijn we gericht op snel veranderende wereld van Cloud, onafhankelijk van leverancier, doelgroep of kennisniveau. Relevante informatie over de toekomst, de laatste ontwikkelingen, met iedere keer inspirerende en vernieuwde sprekers vanuit o.a. Innovatie, Technologie, Marketing, Sales, de Arbeidsmarkt.