Overzicht

Agenda

04

mrt

Gartner Identity & Access Management Summit 2024

Gartner Announces Gartner Identity & Access Management Summit 2024

06

mrt

Publieksacademie lezing Cybercriminaliteit 6 maart 2024

Op 6 maart gaat de Publieksacademie voor de Rechtspraak over cybercriminaliteit. Tijdens deze avond kijken we door de juridische bril naar de wereld van digitale fraude. Steeds meer criminaliteit verplaatst zich naar ‘het web’. In coronatijd nam het een vlucht, vooral onder jongeren. In 2021 was 47 procent van de verdachten 21 jaar of jonger; in 2018 lag dat aantal nog op 33 procent. De lezing vindt plaats in de Lokinzaal van het Rölinggebouw van de Rijksuniversiteit Groningen (Oude Boteringestraat 18),

12

mrt

Veeam Unplugged: Laat je bijpraten over Veeam Data Platform

Veeam organiseert op 12 maart Veeam Unplugged in het Van der Valk Hotel Vianen. Op het event deelt Veeam de laatste updates over het Veeam Data Platform, een allesomvattende oplossing voor gegevensbeveiliging, -herstel en -vrijheid in jouw hybride omgeving.

14

mrt

Dutch IT Channel Awards event op 14 maart 2024

De Dutch IT Channel Awards is het grootste jaarlijkse exclusieve netwerk event waarbij topspelers uit de Nederlandse IT Business prestigieuze prijzen kunnen winnen in 24 categorieën. De Dutch IT Channel Awards worden onder andere uitgereikt voor opvallende business cases, inspirerend leiderschap of de nieuwste technologieën. Met honderden inzendingen en beoordeling door een kundige jury is het winnen van een Dutch IT Channel Award de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche.

19

mrt

Infopulse kondigt Blooming AI Dinner in Amsterdam aan

Infopulse kondigt Blooming AI Dinner in Amsterdam aan

Netgear banner liggend start week 14

22

mrt

Security sessie NIS2: Next steps

Vorig jaar is Insight gestart met het verzorgen van security-sessies rondom de introductie van NIS2. Gedurende dit evenement worden concrete taken en verantwoordelijkheden rondom incidenten besproken en vragen beantwoord.

18

apr

NIS2 centraal op Cyber Security Event van Claranet

De NIS2 staat centraal op het jaarlijkse Cyber Security Event van Claranet in samenwerking met het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Het thema luidt dit jaar ‘NIS2 – nog een half jaar te gaan!’. Nadruk van deze editie ligt op twee belangrijke, maar veelal ondergeschoven: ketenverantwoordelijkheid en OT-security. Deze beide onderwerpen zijn van belang voor de (maak)industrie, een van de sectoren die specifiek genoemd wordt in de NIS2-richtlijn.

08

okt

Canalys Forums EMEA event 2024 Berlin

Canalys has announced the dates and locations for its 2024 global series of channel forums, including the first-ever events in Berlin and Miami and a return to Bali after a decade. The Canalys EMEA event is between 8-10 October in Berlin, Germany.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!