Redactie - 18 augustus 2021

HPE versterkt met GreenLake zijn cloud services propositie

HPE versterkt met GreenLake zijn cloud services propositie image

Hewlett Packard Enterprise (HPE) onthult verschillende updates voor zijn bedrijfs- en leveringsmodel voor cloudservices, allemaal ontworpen om de levering van een naadloze, uniforme en flexibele klantervaring te versnellen, van edge-to-cloud. Dit meldt HPE ceo Antonio Neri in een blog. 

HPE heeft de moedige visie uitgesproken om het edge-to-cloud-bedrijf te zijn. We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in onze transformatie, en de positieve reacties van klanten en partners, de feedback van analisten en het verkoopmomentum van onze as-a-service-activiteiten versterken dat we de juiste strategie hebben.

  • We creëren een nieuw HPE GreenLake Platform Development- team dat volledig verantwoordelijk is voor het leveren van ons nieuwe uniforme GreenLake Cloud Platform waar al onze edge-to-cloud-services zullen worden geleverd. Dit team zal rapporteren aan het kantoor van de CTO om ervoor te zorgen dat het een holistische HPE as-a-service-ervaring levert voor alle as-a-service-bedrijven.

  • We creëren ook een nieuwe HPE GreenLake Cloud Services Solutions- groep onder leiding van Vishal Lall die rechtstreeks aan mij rapporteert. Door onze softwareteams die zich primair richten op as a service, waaronder HPE Ezmeral, onze nieuwste introductie – HPE GreenLake Lighthouse – en ons werkaanbod in één bedrijf, is dit team goed gepositioneerd om onze focus te vergroten op het leveren van services die naadloos integreren met ons nieuwe uniforme HPE GreenLake edge-to-cloud-platform.

  • HPE GreenLake is het merk dat onze klanten associëren met HPE's edge-to-cloud-platform en hoe we clouddiensten aanbieden. Het wordt nu algemeen erkend door de markt en een belangrijke onderscheidende factor voor ons bedrijf. Keith White zal de HPE GreenLake Cloud Services Commercial Business- groep leiden, die zich richt op het stimuleren van de HPE as-a-service marktintroductie via onze Sales, Partner en Customer Success-bewegingen. Deze groep stelt de Geo's ook in staat om onze HPE GreenLake-specialisten te ondersteunen via onze Advisory & Professional Services en HPE GreenLake Management Services (GMS) om onze klanten te helpen bij het adopteren van nieuwe consumptiemodellen.

  • We hebben twee nieuwe bedrijfsbrede teams gecreëerd, het Services Reliability Engineering (SRE) -team en het Cloud Services Operations- team, dat verantwoordelijk zal zijn voor het uitvoeren van de cloudplatforms, services en beveiligingsfuncties, en operaties in onze HPE as-a-service aanbod. Deze teams zullen rapporteren aan onze Chief Operating Officer, John Schultz, die ook ons Transformation Office blijft leiden en rechtstreeks met mij zal samenwerken om prioriteit te geven aan dit belangrijke werk.

 Samen zorgen deze updates voor een betere afstemming van belangrijke resources en teams op een Cloud Services-bedrijfs- en leveringsmodel, allemaal ontworpen om de levering van een naadloze, uniforme en flexibele klantervaring, van edge-to-cloud, te versnellen.

Ik ben erg enthousiast over wat er gaat komen voor HPE en onze klanten en partners. Ik geloof dat we ons nog in de beginfase bevinden van de groei van een geheel nieuwe cloudmarkt, die HPE GreenLake pionierde, als de 'cloud die naar je toe komt'. Blijf op de hoogte voor het volgende hoofdstuk in innovatie op dit front van HPE, in september.

Ga naar https://www.hpe.com/us/en/leadership.html om mijn volledige leiderschapsteam van het HPE Executive Committee te bekijken.

Door: Antonio Neri, CEO HPE

SLTN Vierkant Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!