Redactie - 21 maart 2022

Prestatiemonitoring voor cloudapplicaties

Prestatiemonitoring voor cloudapplicaties image

Cloudadoptie neemt in een snel tempo toe. Uit de eG Innovations & DevOps Institute APM Survey blijkt dat 88% van de organisaties tenminste een vorm van cloudtechnologie inzetten. Organisaties stappen over op de cloud voor onder meer wendbaarheid - zij kunnen in de cloud applicatie uitrollen en draaiende hebben in slechts minuten. Cloud computing biedt ook opties voor high availability, geautomatiseerde backups en meer.

Indien applicaties migreren naar de cloud, is de cloud service provider (CSP) niet verantwoordelijk voor het monitoren van de applicatieservice. De ingebouwde monitoringtools van de cloudprovider zijn hiervoor waarschijnlijk niet toereikend. In ons nieuwe e-boek behandelen we de beperkingen van CSP SLA's en native monitoringtools. Het helpt u de gaten te begrijpen en vertelt u wat u moet doen voor het proactief monitoren en troubleshooten van applicatie-uptime en services.

Lees het volledige artikel op het blog van eG Innovations.

Door: Peter Claridge van eG Innovations

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!