Redactie - 15 maart 2017

Security in een tijdperk van Digital Cohesion

Security in een tijdperk van Digital Cohesion image

Op 15 en 16 maart vindt Security BootCamp plaats in de Van Nelle-fabriek. Juniper Networks partner SecureLink organiseert deze tweedaagse ICT-beveiligingsbeurs voor het vijfde jaar op rij. Het doel is om business en security managers en beïnvloeders te informeren over de belangrijkste trends en uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging.

Juniper Networks verzorgt tijdens de Security BootCamp twee lezingen die in het teken staan van ‘digitale cohesie'. Lee Fisher en Masum Mir van Juniper Networks zullen de overgang uiteenzetten van het huidige tijdperk van digitale disruptie en transformatie naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk, waarin verschillende applicaties zichzelf hergroeperen tot nieuwe, voorspellende en veilige diensten die zich voortdurend aanpassen aan het gedrag van de gebruiker. Daarbij wordt gebruikgemaakt van informatie van de apparaten, sensoren en applicaties om ons heen om onze besluitvorming te verbeteren en ons leven te verrijken. De diensten worden naadloos aangeboden via mobiele en vaste apparaten en de ICT-infrastructuren.

Tijdens een recent wereldwijd marktonderzoek verkende Juniper Networks de mate van gereedheid van eindgebruikers voor de persoonlijke, maatschappelijke en werkgerelateerde veranderingen die digitale cohesie mogelijk maakt. De onderzoeksresultaten zijn onder meer gebaseerd op een enquête onder Nederlandse bedrijven en consumenten en zullen tijdens het evenement nader worden besproken.

Juniper Networks zal deelnemers daarnaast informeren over zijn Software-Defined Secure Network-oplossingen. Deze netwerk- en beveiligingssystemen beschermen bedrijfs- en klantengegevens door alle componenten binnen de netwerkinfrastructuur in te zetten als ‘controls’ voor het afdwingen van beveiligingsregels.

Managers en technologen van Juniper zullen tijdens de beurs hun inzichten en expertise op het gebied van digitale cohesie delen. Dit gebeurt onder meer tijdens de volgende sessies:

Security in the era of Digital Cohesion

  • Spreker: Lee Fisher, security lead bij het Center of Excellence EMEA, Juniper Networks
  • Donderdag 16 maart, 11:30 – 12:30, hoofdpodium Koffiefabriek

Removing key barriers to Digital Cohesion

  • Spreker: Masum Mir, vice president Product Management & Technical Marketing, Juniper Networks
  • Donderdag 16 maart, 15:50 – 16:20, hoofdpodium Tabaksfabriek

Lees de blogs van Juniper Networks over beveiliging op Security Now en zijn blogs over digitale cohesie op Industry Solutions and Trends.

Kortom, een interessant programma om weer helemaal up-to-date te zijn.

Meer informatie over Security Bootcamp is te vinden op http://juniperemea.net/securelink/

Tot ziens op de Security BootCamp!

Door: Sergio Fickel, Field Marketing Manager North Region Juniper Networks

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!