Redactie - 30 mei 2019

ICT Cup 2019: De strijd tussen de beste spelers uit de ICT branche

ICT Cup 2019: De strijd tussen de beste spelers uit de ICT branche image

Na een succesvolle tweede editie vindt op 14 juni 2019 de derde editie van de ICT Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze sportieve dag staan teambuilding, informeel netwerken en samenwerking centraal. Daarnaast staat de ICT Cup in het teken van de strijd tegen de ziekte ALS. Doel is om het opgehaalde bedrag van €20.719,- van de vorige editie te overtreffen. Eshgro neemt ook dit jaar deel en zal de strijd aangaan met andere spelers uit de ICT branche.

Sportdag voor een goed doel

De ICT Cup, een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg, is een competitie tussen toonaangevende ICT-bedrijven. Tijdens een sportdag vol actie, teambuilding en plezier, strijden deelnemende teams met elkaar om de felbegeerde Cup. Dankzij de mooie combinatie van sport en netwerken, hebben deelnemers de kans om op een informele manier met andere ICT-bedrijven in contact te komen.

Ieder jaar staat de ICT Cup in het teken van een goed doel. Deze derde editie is dat wederom Stichting ALS Nederland. Een dag waarop je kunt geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Dit jaar is er onder andere een veiling opgezet waarvan alle opbrengsten 100% gedoneerd worden aan Stichting ALS Nederland.

Steun ons in de strijd tegen ALS

Ook Eshgro zet zich in om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Dit doen we onder andere middels inzamelacties op kantoor en binnen het eigen netwerk. Zo wordt de gezamenlijke snoeppot op kantoor momenteel vergezeld door een extra pot waar collega’s een donatie aan ALS kunnen doen. Daarnaast hebben we een teampagina ingericht waar je geld kunt doneren.

Wil jij ons helpen in de strijd tegen ALS? Dan kun je hier een donatie doen. Iedere bijdrage, klein of groot, wordt gewaardeerd en telt in de strijd tegen deze ziekte. Alvast bedankt!

Door: Eshgro

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!