Redactie - 20 april 2023

Dell Technologies bouwt ecosysteem voor zero trust

Dell Technologies bouwt ecosysteem om de acceptatie van zero trust te versnellen. Dell brengt meer dan 30 toonaangevende technologie- en beveiligingsbedrijven samen om een ​​uniforme Zero Trust-oplossing te creëren, zo meldt de leverancier in een blog van Herb Kelsey. Herb is de leider van het beveiligingsstrategieprogramma bij het Dell Technologies Federal Chief Technology Office, voortbouwend op een uitgebreide carrière van meerdere decennia.

Dell Technologies bouwt ecosysteem voor zero trust image

Navigeren door beveiliging is als proberen je een weg te banen door een labyrint met hoge inzetten. Er zijn zoveel verschillende, ingewikkelde doorgangen die het moeilijk maken om je bestemming te bereiken. Zero Trust kan deze reis helpen vergemakkelijken.

We leiden een paradigmaverschuiving in veiligheid, maar er is een dorp voor nodig om het tot leven te brengen. Dit paradigma is Zero Trust, en we helpen het dorp samen te brengen door middel van een robuust partnerecosysteem.

Zero Trust is een cyberbeveiligingsframework dat de beveiligingsarchitectuur van een organisatie automatiseert en een reactie orkestreert zodra systemen worden aangevallen. De uitdaging ligt echter in het implementeren van een complete oplossing geleid door de zeven pijlers van Zero Trust . Geen enkel bedrijf kan dit alleen.

Om organisaties in de particuliere en publieke sector te helpen de acceptatie te vereenvoudigen, bouwt Dell een Zero Trust-ecosysteem . Het brengt meer dan 30 toonaangevende technologie- en beveiligingsbedrijven samen om een ​​uniforme oplossing te creëren voor infrastructuurplatforms, applicaties, clouds en services.

Via dit ecosysteem maken Dell en zijn partners de weg vrij voor acceptatie. Samen met het Maryland Innovation Security Institute (MISI) leveren we best-in-class technologie in het Zero Trust Center of Excellence en bouwen we een geavanceerde private cloud-oplossing gericht op het integreren en orkestreren van beveiliging voor klanten. Deze aanpak helpt organisaties de technologie te implementeren en de expertise aan te boren die nodig is om de architectuur te bouwen en configureren.

Dell leidt de integratie van het Zero Trust-ecosysteem en brengt technologie en mogelijkheden samen van partners, waaronder Corsha , Gigamon , Intel , Juniper Networks , MISI , Nomad GCS , NVIDIA , Palo Alto Networks , VMware en anderen . Door de door het Ministerie van Defensie goedgekeurde architectuur te repliceren met technologie van toonaangevende providers, stellen we organisaties in staat cybercriminelen te verslaan terwijl ze voldoen aan het Zero Trust-mandaat van de Amerikaanse overheid .

Het ecosysteem zal helpen bij het uitvoeren van de Zero Trust-vereisten van het ministerie van Defensie, inclusief mogelijkheden zoals:

  • Continue authenticatie : verifieert continu gebruikerstoegang met behulp van multifactor-authenticatie.
  • Voldoen om verbinding te maken, apparaatdetectie en naleving : elk apparaat dat probeert verbinding te maken met een netwerk of toegang te krijgen tot een bron, wordt gedetecteerd en beoordeeld op nalevingsstatus.
  • Continue monitoring en doorlopende autorisatie : Geautomatiseerde tools en processen monitoren applicaties continu en beoordelen hun autorisatie om de effectiviteit van de beveiligingscontrole te bepalen.
  • Gegevensversleuteling en rechtenbeheer : hulpprogramma's voor het beheer van gegevensrechten versleutelen gegevens in rust en onderweg om het risico van ongeautoriseerde gegevenstoegang te verkleinen.
  • Softwaregedefinieerd netwerken : maakt de controle van pakketten naar een gecentraliseerde server mogelijk, biedt extra inzicht in het netwerk en maakt integratievereisten mogelijk.
  • Beleidsbeslissingspunt en beleidsorkestratie : verzamelt en documenteert alle op regels gebaseerde beleidsregels om deze over de hele beveiligingsstack te orkestreren voor effectieve automatisering.
  • Bedreigingsinformatie : integratie van bedreigingsinformatiegegevens met andere beveiligingsinformatie en SIEM-gegevens (Security Information and Event Management) biedt een geconsolideerd beeld van bedreigingsactiviteit.

Zero Trust is een reis en de bestemming is een goed gedefinieerde reeks geïntegreerde en geautomatiseerde beveiligingsactiviteiten die zijn gevalideerd door de Amerikaanse overheid en wereldwijd worden erkend. Het partnerecosysteem is een cruciaal onderdeel van het Dell-project om een ​​end-to-end gevalideerde Zero Trust-oplossing voor organisaties over de hele wereld op te schalen.

We kijken ernaar uit om meer te delen over onze Zero Trust-strategie op Dell Technologies World 2023 in Las Vegas, 22-25 mei 2023.

Door: Herb Kelsey, Dell Technologies Federal Chief Technology Office

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!