Witold Kepinski - 26 mei 2023

Ingram Micro Global Cloud & Innovation Summit 2023 (GCIS): een terugblik

Ook dit jaar is EGP Dutch Service Cloud Solutions aanwezig geweest bij de Cloud en Innovation Summit van Ingram Micro. Een wereldwijd evenement waar Ingram haar visie en aanpak voor de komende jaren deelt met business partners. Maar er is veel tijd en ruimte voor input en feedback van partners hoe zij de ontwikkelingen in de IT industrie zien en daar op anticiperen, schrijft Marga Reuver (foto) van EGP Dutch Service Cloud Solutions, een een blog.

Ingram Micro Global Cloud & Innovation Summit 2023 (GCIS): een terugblik image

De keynote door Paul Bay, CEO van Ingram licht de strategie en cultuur toe van de veranderende relatie in distributie tussen business en IT, ‘people first’ en de klant altijd als uitgangspunt moet worden genomen. Na zijn keynote wordt ‘DE’ revolutie in distributie “Xvantage” gelanceerd. Dit is hét platform voor partners waar men en hardware en software en cloud oplossingen kan bestellen vanuit één ‘single pane of glass’. 

Xvantage is een interactief platform, volledig geautomatiseerd, data gedreven en gepersonaliseerd waar partners meerdere zaken kunnen regelen. De Benelux is één van de regio’s waar Xvantage inmiddels uit de pilot fase is en het platform door partners al wordt gebruikt.

In diverse break out sessies is er ook aandacht voor groei ambities van business partners. Ingram ondersteund deze ambities met behulp van specifieke oplossingen rondom moderne cloud platformen, data modernization, business insights en cybersecurity. Partners en hun klanten worden op deze manier verder begeleid tijdens de reis van digitale transformatie.

De GCIS heeft dit jaar plaatsgevonden in Las Vegas. Voorafgaand aan de opening van de summit worden alle Nederlandse partners verwelkomd door het Nederlandse cloud team van Ingram. Fabian van Netten – Country Leader Cloud - is de gastheer en hij moet gedacht hebben dat als je in Las Vegas bent, je één ding zeker moet doen…..Paardrijden door de Red Rock Canyon. Een voor velen ‘once in a lifetime’ ervaring die werd afgesloten met een Amerikaanse BBQ en een live optreden van een zeer muzikale Country- en western band. Het evenement was een groot succes en werd mede mogelijk gemaakt door C-facts en EGP Dutch Service Cloud Solution.

Door: Marga Reuver, EGP Dutch Service Cloud Solutions

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!