Redactie - 26 mei 2017

Blockchain Innovation Conference

Blockchain Innovation Conference image

Op 22 juni vindt de vierde Blockchain Innovation Conference plaatsrond het thema Blockchain: Growing Up & Growing Pains in het KPMG hoofdkantoor te Amstelveen. Keynote sprekers als David Birch (“blockchain is not a technology, it’s a religion”), Marc van der Chijs (VC blockchain bedrijven interview), Wiebe Draijer (Bestuursvoorzitter Rabobank) & Ivar Wiersma (ING Wholesale Banking, Head of Innovation) en vele andere internationale sprekers dragen bij aan het event.

De Blockchain Innovation Conference komt op een cruciaal moment voor Nederland nu afgelopen 30 maart de Blockchain Coalitie hun actieplan aan minister Kamp overhandigden met als doel Nederland een voorloper te laten zijn op het gebied van de Blockchain. De moeder van Blockchain, de Bitcoin kent grote waarde fluctuaties maar ook grote onrust vanwege de verwachte Blockchain hard fork. Getoond worden vele praktische voorbeelden zoals Digital Trade Chain, R3, B3I, Nederlandse Blockchain consortia zoals Dinalog, Coalitie, Brightlands en de 25 blockchain pilots bij de Nederlandse overheid.

Crash course Blockchain for Dummies

De bijeenkomst voorziet ook in de grote behoefte aan een crash course Blockchain for Dummies voorafgaand aan het conferentieprogramma. In anderhalf uur worden deelnemers bijgepraat tot het niveau voor volwaardige deelname aan het programma.

De conferentie is bedoeld voor executives uit bedrijfsleven en overheid die praktisch inzicht nodig hebben wat blockchain voor hun organisatie gaat betekenen. Verdiepingstracks zijn er voor business, overheid en technologieen er is de mogelijkheid om informeel met de sprekers te discussiëren. Opnieuw zal de Blockchain Innovation Conference een referentiepunt blijken in de gesprekken over de ontwikkeling van blockchain en cryptocurrency.

Conference director Vincent Everts: “Blockchain zit nu bovenaan de hype cycle met de belofte van digitaal vertrouwen. Steeds meer mensen zien het als een oplossing om samenwerkingen tussen partijen te versoepelen, maar het ontbreekt nog aan de praktische kennis om het juist te implementeren. In onze vierde editie geven we in de crash course de noodzakelijke feiten en basis kennis, laten veel internationale organisaties zien wat ze nu aan blockchain oplossingen toepassen en praten we over de grote publieke en private governance aspecten rondom de blockchain. Doel is om een brug te slaan tussen de experts en de industrieën die sterk gaan veranderen.”

Programma en aanmelden

Datum: 22 juni 2017

Tijd: pre-conference 07.30 uur, conference  9.00 uur

Plaats: KPMG, Laan van Langerhuize 1, 1186 DS Amstelveen

Info & ticketshttp://blockchaininnovationconference.com/

Over Blockchain Innovation Conference

Blockchain Innovation Conference is een voortzetting van de Dutch Bitcoin Conference.

Het event wordt georganiseerd door Vincent Everts & team. Founding partners zijn: KPMG,ING en RABOBANK. Voor meer informatie zie: http://blockchaininnovationconference.com/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!