Wouter Hoeffnagel - 15 september 2020

Progress organiseert virtuele 12e editie van DevReach

Progress, leverancier van software en technologie voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringen, gaat de twaalfde editie van de conferentie voor ontwikkelaars DevReach 'live' streamen via Twitch. De conferentie vindt plaats van 19 tot 23 oktober 2020. De stream kan gratis worden bijgewoond door softwareontwikkelaars en IT-managers.

“Vanwege de Covid-19-pandemie zal DevReach 2.0(20) virtueel plaatsvinden, maar dat betekent niet dat het geen interactieve en boeiende conferentie zal worden”, aldus Sara Faatz, directeur Developer Relations bij Progress. “Zoals alle voorgaande edities is dit een event van ontwikkelaars voor ontwikkelaars en zijn er volop mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen en samenwerkingsverbanden aan te gaan. De online omgeving inspireert ons om nóg creatiever te zijn en nieuwe manieren te vinden om ontwikkelaars wereldwijd met elkaar te verbinden. Er staan allerlei prikkelende sessies gepland en daarnaast hebben we enkele verrassingen in petto, dus DevReach wordt ook dit jaar een evenement dat ontwikkelaars niet mogen missen!"

Tijdens de vijf dagen durende DevReach-conferentie leiden bekende experts en influencers praktische sessies en geven ze exclusieve interviews over de nieuwste technologieën en beste praktijken op het gebied van applicatieontwikkeling. Elke dag staat in het teken van een andere technologie en framework, zodat deelnemers 'live' dieper in kunnen gaan op programmeren met Blazor, React, Xamarin/MAUI en Angular. Deelnemers leren nieuwe vaardigheden en doen kennis op om de apps van de toekomst te bouwen.

Sprekers

Tijdens DevReach 2020 zullen onder meer de volgende experts als spreker optreden:

  • Alyssa Nicoll, Angular Developer Advocate bij Progress
  • Chris Sainty, Microsoft MVP
  • Corey Weathers, Developer Evangelist bij Twilio
  • Daniel Roth, Principal Program Manager bij Microsoft
  • Ed Charbeneau, Senior Developer Advocate bij Progress
  • Michael Chan, Producer & Host van de React Podcast
  • Stephen Fluin, Angular Developer Advocate bij Google
  • Sander Elias, Google Developer Expert
  • Sam Basu, Senior Developer Advocate bij Progress
  • TJ Van Toll, Principle Developer Advocate bij Progress

Stream op Twitch

DevReach wordt gehost via het Progress-kanaal op Twitch en zal een onvergetelijke ervaring worden voor alle deelnemers. Deelnemers zullen volop mogelijkheden krijgen om samen te werken en nieuwe kennis op te doen. Er zijn bijvoorbeeld live chats, er kan live worden geprogrammeerd met anderen en deelnemers kunnen vooraf vragen voor de sprekers indienen. Voor en tijdens het event krijgen ze updates, belangrijke informatie over Twitch en praktische tips. Daarnaast wordt er tijdens DevReach dit jaar een virtuele 'code party' gehouden en zijn er enkele verrassingen voor de deelnemers.

DevReach trekt elk jaar gemiddeld 800 softwareontwikkelaars uit meer dan 20 landen, waarmee het één van de grootste ontwikkelaarsconferenties in Midden- en Oost-Europa is. Softwarespecialisten kunnen op de conferentie nieuwe vaardigheden opdoen en netwerken met collega-ontwikkelaars. Meer informatie over DevReach en het aanmeldingsproces voor de conferentie is hier te vinden. 

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!