Redactie - 01 oktober 2013

Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business’ met uitreiking BI-Awards


Op dinsdag 1 oktober 2013, op het Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business’ bieden wij u een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de drie allerslimste organisaties van 2013. Registreer hier.

Wie neemt goede beslissingen aan de lopende band? Wie heeft zijn informatiehuishouding zo goed op orde dat de concurrentie het nakijken heeft? Wie heeft een heel nieuw business model ontwikkeld rond data?

Met Rens de Jong, presentator bij BNR, als dagvoorzitter en Rick van der Lans die een key note geeft over ‘Information at the speed of Business’ en drie topkandidaten, een prikkelend debat, belooft het een zeer interessante en leerzame middag te worden.

U komt tijdens deze bijeenkomst veel te weten over deze drie allerslimste organisaties, de crème de la crème van slim ondernemend Nederland. Zij hebben ondermeer dankzij Business Intelligence, Employee Analytics en KPI’s belangrijke veranderingen doorgevoerd in het managen van informatiestromen en prestaties. Zij wisten doortastend een zeer solide en flexibele organisatie neer te zetten. Gebaseerd op lokaal ondernemerschap, teamgeest, doordachte IT en Business Intelligence en vooruitstrevend leiderschap. Bekijk hier de drie genomineerden van 2012 (film).

PROGRAMMA DINSDAG 1 OKTOBER 2013

START

15.30 Welkom en registratie
16.00 Opening door dagvoorzitter Rens de Jong (BNR)
16.10 Aansprekende praktijkcase over Employee Analytics van een bekende klantorganisatie

DUTCH BI AWARDS

16.35 Juryvoorzitter Menno Lanting met uitleg over De Slimste organisatie van Nederland
16.40 Kandidaat 1: korte videoboodschap directie + pitch + QA
16.50 Kandidaat 2: korte videoboodschap directie + pitch + QA
17.00 Kandidaat 3: korte videoboodschap directie + pitch + QA

DEBAT

17.10 Debat met twee stellingen in het format van het Slimme Lagerhuis

KEY NOTE

17.40 Key note Rick van der Lans: ‘Information at the speed of business’ De wereld om ons heen verandert in een steeds sneller tempo; de tijd om te beslissen neemt af en de enorme berg data groeit met de dag (Big Data). Is onze Business Intelligence daarvoor wel toereikend? Of moet het roer om? Moet onze Business Intelligence mee met de ‘speed of the business’? Rick van der Lans betoogt dat Business Intelligence veel meer operationeel ingericht en ingezet moet worden: operational BI. Niet alleen sneller beslissen, maar ook sneller gerichtere acties kunnen nemen en van koers veranderen. Immers, een intelligente organisatie is snel, slim en wendbaar. Rick laat zien waarom operational BI het competitief voordeel en de klantvriendelijkheid substantieel kan verhogen, wat de valkuilen en de do’s en don’ts zijn.

AWARD CEREMONY

18.05 Bekendmaking Slimste Organisatie van NL 2013 en overhandiging Dutch BI Award 18.15 Borrel met een hapje en een drankje + informatiemarkt

20.00 Afsluiting

Veel organisaties maken nog niet voldoende gebruik van de schat aan data die voorhanden is. Dat informatie hen een voorsprong op de concurrentie kan geven is voor velen nog toekomstmuziek. Een aantal obstakels verhinderen het volledig benutten van informatie: het volume aan bruikbare data groeit elke dag en wordt bijna duizelingwekkend. Maar ‘Big data’ wordt Big Business wanneer we weten hoe we de terabytes aan data slim kunnen verwerken tot inzichten die er toe doen. Kunnen we in de aanval gaan en voorspellen wat de markt gaat doen? En leren om het gedrag van onze klanten voorspellen? Kunnen we Employee Analytics met succes toevoegen aan het instrumentarium van Business Intelligence?

Ontdek op dinsdag 1 oktober a.s. wat de kritieke succesfactoren en best practices zijn om uw organisatie echt intelligent te maken en een prestatiedoorbraak te realiseren.

Registreer hier.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!