Witold Kepinski - 26 september 2014

Avantage organiseert Inspiratiemiddag met Richard van Hooijdonk

Avantage organiseert haar jaarlijkse inspiratiemiddag op 6 november a.s. om 14.00 uur in HAL 4.1 te Rotterdam. Deze middag staat in het teken van “Ontwikkelingen in de ICT en de impact hiervan”. Topspreker Richard van Hooijdonk zal ons vertellen welke verrassende ICT-ontwikkelingen ons in de nabije toekomst te wachten staan.

Hans van der Meer van Microsoft presenteert vervolgens welke rol Microsoft speelt bij deze toekomstige veranderingen en hoe haar producten en diensten hierop aansluiten.
De middag staat onder leiding van Commercieel Directeur Eric Carree die tot slot een panelgesprek zal voeren met verschillende leveranciers en Bart Spel, Operationeel Directeur van Avantage. Hoe bezien zij de toekomstige veranderingen die Richard tijdens zijn bezielende lezing schetst? Welke invloed heeft dit op hun business en op de relatie met hun klanten?

De inspiratiemiddag wordt gehouden van 14.00 – 17.00 uur voor CIO’s, ICT-ers, Netwerkmanagers en Systeembeheerders. Tijdens deze middag wordt bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de ICT en de impact hiervan.

Door nieuwe technieken en combinaties van mogelijkheden staan we aan de vooravond van grote veranderingen op het gebied van economie, werk, samenleving, techniek, media, marketing, ondernemerschap en wetenschap.

Richard van Hooijdonk zal ingaan op de vraag hoe deze ontwikkelingen van invloed zullen zijn op de toekomstige wereld. Een lezing die zowel zal verrassen als inspireren.

 

SLTN Vierkant Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!