Wouter Hoeffnagel - 26 januari 2016

Digital Enterprise Show tovert Madrid om tot hoofdstad van digitale transformatie

Digital Enterprise Show tovert Madrid om tot hoofdstad van digitale transformatie image

Een nieuwe internationale beurs en congres staat dit jaar in het Spaanse Madrid op de planning. Tijdens de Digital Enterprise Show wordt Madrid omgetoverd tot de nieuwe hoofdstad van de digitale transformatie. De eerste editie van de beurs vindt plaats van 24 t/m 26 mei in beurslocatie IFEMA Madrid.

De Digital Enterprise Show bestaat uit zowel een beurs als een congres, met meer dan 240 internationale sprekers en verschillende workshops. Er worden zeven sectorale fora (Vertical Industry Forums) georganiseerd en er zijn gerichte evenementen voor beslissingsnemers van technologiebedrijven. Daarnaast wordt een Europese ICT Awards georganiseerd en biedt de Open Innovation Marketplace de mogelijkheid kennis te maken met startups.

Jaarlijks event
De nieuwe internationale beurs en congres wordt jaarlijks georganiseerd, waarbij ieder jaar een nieuw gastland wordt gekozen. Dit jaar is Israël het gastland. Voor dit land is gekozen aangezien het land wereldleider in technologiebedrijven is. Ruim 250 bedrijven nemen naar verwachting deel aan de Digital Enterprise Show. Daarnaast worden 18.000 ondernemers en beslissingsnemers op de beurs verwacht.

De beurs vormt een business platform voor de gehele ICT-sector. Op het event zijn technologische oplossingen te vinden binnen de zes pijlers van de digitale transformatie:

  • Internet of Things
  • Cloud
  • Social Business
  • Cyber Security
  • Mobile
  • Big Data & Analytics

Meer informatie is beschikbaar via de volgende link: www.des-madrid.com

Holland paviljoen
De Digital Enterprise Show vindt plaats tijdens ons EU-voorzitterschap, waarin Nederland extra aandacht geeft aan de Europese digitale markt. De beurs is voor Nederlandse bedrijven dan ook een goede gelegenheid om hun digitale producten en diensten te tonen. De Nederlandse ambassade in Spanje wil daarom op de Digital Enterprise Show een Holland paviljoen organiseren.

Aangezien de beurs nieuw is bieden de organisatoren landenpaviljoens additionele diensten aan, die het voor bedrijven extra interessant maakt om deel te nemen. Denk hierbij aan een kosteloze ontvangstbalie waar bezoekers aan het paviljoen worden verwelkomd, een gratis toegangskaart voor het masterminds congress voor elke exposant, zichtbaarheid in alle communicatiekanalen voor leden van het paviljoen, en, wellicht het allerbelangrijkst, een agenda met B2B meetings voor elk deelnemend bedrijf. Daarnaast worden mogelijk in de marge van de beurs bezoeken aan lokale bedrijven georganiseerd.

Bedrijven die interesse hebben in deelname aan het Holland paviljoen kunnen contact opnemen met het ministerie van Buitenlandse Zaken via mad-ea@minbuza.nl.

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!