Redactie - 31 maart 2016

Mansystems aanwezig op Zorg & ICT 2016 stand 01.E023

Tijdens de vakbeurs Zorg & ICT 2016, dat van 5 tot en met 7 april plaatsvindt in de Jaarbeurs, worden alle handvatten aangereikt om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen met het oog op élke gebruiker.

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg. Dit jaar staat de gebruiker centraal; oftewel de patiënt, cliënt en zorgverlener.

Het thema ‘gebruikers aan zet’ sluit naadloos aan op de visie van Mansystems. Mansystems richt zich met de ontwikkeling van maatwerksoftware en mobiele apps op het ondersteunen van ‘smart health’. Mansystems maakt hierbij optimaal gebruik van de mogelijkheden die moderne technologie biedt, zoals het snelle en flexibele ontwikkelplatform Mendix en datastromen uit wearables of sensoren, het ‘Internet of Things’. Naast gebruikersgemak staat data security hierin altijd centraal.

Op stand 01.E023 tonen we u graag de mobiele app die we hebben ontwikkeld in samenwerking met SysQa en de ILD Care Foundation. De app helpt longartsen, onderzoekers en patiënten met onderzoek naar de longziekte sarcoïdose. Ook kunt u kijken naar een geavanceerd en flexibel Electronic Data Capture (EDC) systeem, ontwikkeld voor het Julius Centrum, onderdeel van UMC Utrecht. Deze software stelt onderzoekers in staat om snel, gemakkelijk en op flexibele wijze klinische studies uit te voeren.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!