Wouter Hoeffnagel - 20 oktober 2017

Hoe verzorgt u via retrofit een IoT implementatie met de juiste connectiviteit?

Hoe verzorgt u via retrofit een IoT implementatie met de juiste connectiviteit? image

Executive People organiseert een nieuwe round table rondom het thema "Hoe kan ik via retrofit een snelle en eenvoudige IoT implementatie verzorgen met de juiste connectiviteit?” De round table wordt op 21 november georganiseerd. De avond wordt gehost door moderator Danny Frietman, Christian Perreira van Q-Loud en Edwin Bijl van JOIN Experience.

De volgende vragen komen tijdens de round table aan bod:

  • Retrofit: Hoe maak je apparaten slim en beter "connected"?
  • Hoezo Lora en Sigfox, NB-IoT komt er toch aan?
  • Wanneer maak ik gebruik van een lokale GSM operators en wanneer heb ik meer aan ´Inter´ Nationale roaming provider?

Dave Stegink en Jürgen Gutmayer

Vanuit Fietsonline is algemeen directeur Dave Stegink te gast. Dave is al jarenlang betrokken bij mobile en IoT vraagstukken en is conceptueel betrokken bij IoT mobility. Hij geeft inzicht in de ontwikkeling van mobility en tracking. Algemeen directeur van Your Digital Innovation Jürgen Gutmayer geeft op de avond informatie over projecten in de bio-energie.

Graag nodigen wij u uit voor een interactieve bijeenkomst met gelijkgezinden uit verschillende branches voor een heerlijk amuse diner op een inspirerende locatie. Tijdens dit diner kan er naar hartenlust gediscussieerd worden over dit thema. Moderator Danny Frietman zal met u en de andere gasten in een open discussie onderwerpen aansnijden die uw organisatie kunnen helpen met inzicht in IoT implementaties en connectiviteit vraagstukken. Hoe kan je met techniek en gebruiksgemak de juiste oplossing tot stand brengen, zonder in te boeten in de bestaande oplossing?

Doelgroep

De doelgroep van deze avond is CFO, CIO, en de executive laag daaronder. De avond zal in een vertrouwelijke sfeer plaatsvinden. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaring.

Datum: 21 november 2017
Tijdstip: 17:30 - 20:30
Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, 3744 KC Baarn

Aanmelden

Deelname aan de Executive People Round Table is gratis. Het aantal plekken is echter beperkt, dus schrijf u snel in om uw plek aan tafel veilig te stellen. U kunt zich aanmelden via Danny Frietman

Deze Round Table wordt mogelijk gemaakt door kennispartner Q-Loud en JOIN Experience. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met het onderwerp delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!