Redactie - 29 mei 2018

Dutch IT-channel Golfcup 2018

De Dutch IT-channel Golfcup vindt plaats dinsdag 18 september 2018 op Het Rijk van Nunspeet. Tijdens deze 6e editie komt de Nederlandse IT-business samen om in een goede ambiance golf te spelen en te netwerken. 

De Dutch IT-channel Golfcup is wederom op de prachtige bosbaan op het Rijk van Nunspeet. Het golfevent heeft een vertrouwd programma met in de ochtend een interactieve sessie met keynote(s) onder leiding van Witold Kepinski.

Alle disciplines die actief zijn in het kanaal zullen deze geheel verzorgde dag weer vertegenwoordigd zijn. Naast de golfwedstrijd is er ook een leuke clinic voor beginnende spelers.

Deelnemen

Uiteraard willen wij u de gelegenheid geven om u via een voorinschrijving te verzekeren van deelname met uw team voor deze compleet verzorgde golfdag, inclusief het inhoudelijke content programma in de ochtend! De voorinschrijving loopt tot en met 31 mei 2018.

Wilt u meer weten over deelname, kosten en (sponsor) mogelijkheden van de Dutch IT – channel Cup neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl

Wij hopen u op 18 september 2018 weer te mogen begroeten!

Bekijk de winnaars van de Dutch IT-channel Cup 2017 hier. Bekijk de video-impressie van de Dutch IT-channel Cup editie 2017 hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!