Floris Hulshoff Pol - 19 juni 2018

AI en IoT evenement Westcon-Comstor 3 juli

AI en IoT evenement Westcon-Comstor 3 juli image

Op 3 juli organiseert Westcon-Comstor haar jaarlijks terugkerend innovation event. Dit jaar gaat over de thema’s Artificial Intelligence en Internet of Things. Met 10 leveranciers en twee externe sprekers gaat het vooral over de impact van AI en IoT op ons bedrijfsleven.

In 30 minuten durende sessies zullen leveranciers vertellen wat AI en IoT betekent in de praktijk. Zij zullen het publiek meenemen in businessmodellen, strategieën , impact op cybersecurity en praktijkvoorbeelden.

De dag wordt gestart met een keynote sessie door Marvin Oeben van Price Waterhouse Coopers die het zal hebben over de verschillende aspecten van AI zoals technologie, succesfactoren, beperkingen, risico’s en toepassingsdomeinen.

De dag wordt afgesloten en samengevat door Marco Heida, eigenaar van Internet of Things Nederland die een aantal used cases betreffende IOT zal bespreken en zal aangeven hoe organisaties meerwaarde kunnen halen uit de implementatie van IOT.

Het innovation event wordt gehouden op dinsdag 3 juli bij Buitenplaats Amerongen. Op deze unieke locatie biedt Westcon-Comstor haar klanten en bezoekers de gehele dag een interessant programma waar voldoende tijd en mogelijkheid zal zijn voor 1-op-1 gesprekken met de leveranciers en keynote sprekers.

Meer informatie en registratie.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!