Redactie - 17 augustus 2018

Welkom op Higher Ground

Welkom op Higher Ground image

Inspiratie, inzicht en nieuwe energie voor uw business!

Deze uitdagende tijd boordevol technologische veranderingen geeft bij veel ondernemers, business unit managers, IT- & afdelingsmanagers het onderbuikgevoel dat het moeite kost om al die digitale ontwikkelingen bij te houden. Het interessante is echter dat het daar steeds minder om gaat; de technologie is er gewoon. De kunst is nu om het voor uw organisatie of afdeling op de juiste manier te laten werken. Hoe? Tijdens Higher Ground inspireren wij u graag voor het antwoord op deze vraag. Maar er is meer…

Higher Ground – Wat betekent IT voor uw toekomst?

Innovatieve thema’s als kunstmatige intelligentie, robotica, sensortechnologie en machine learning komen natuurlijk aan bod. Niet met de nadruk op hoe deze technologieën werken, maar op wat dat gaat betekenen voor uw business. Daarom is Higher Ground een niet te missen evenement voor velen! Voor IT’ers, maar met name ook voor directieleden, marketeers en business unit managers. De IT-afdeling heeft de uitdaging om steeds meer de business te begrijpen, maar omgekeerd geldt dat ook.

De business zal op langere termijn alleen overleven als er inzicht is in welke innovatieve oplossingen positief bijdragen aan het bedrijfs- of afdelingsresultaat. Zonder dit inzicht kunnen managers immers niet meer de juiste strategische keuzes maken. Daarvoor gaan de ontwikkelingen te snel en is het nu de tijd om daar nieuwe energie in te steken. “Alles wordt IT” is niet voor niets een veel gehoorde uitspraak.

Digitaal getransformeerd zijn heeft positieve bijeffecten

Bedrijven die goed voorbereid zijn op de digitale transformatie zijn aantrekkelijker voor hoog opgeleiden en vergroten hiermee hun kansen ten opzichte van de concurrentie. Het gaat daarbij onder andere om het faciliteren van tools die onderlinge samenwerkingen en het delen van kennis bevorderen. Altijd, overal en vooral snel zijn daarbij de sleutelwoorden om een nieuwe generatie aan te trekken. Goed digitaal getransformeerd zijn betekent ook dat we de discussie over cloud steeds minder aangaan; het is namelijk steeds vaker geaccepteerd, net zoals het gebruik van internet in het verleden. Nu gaat het vooral om het aanbieden van op-maat-oplossingen die het dagelijkse samenwerken enorm verbeteren en kunnen zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen.

De nadruk op mensen en het gebruik van technologie

Om veel meer op de stoel van de klant te zitten is er een prominente rol weggelegd voor onze divisie en serviceorganisatie Caase.com, tijdens Higher Ground. Het zijn onze collega’s die van nature de gebruiker centraal stellen, verstand hebben van adoptieprogramma’s en klanten daarmee helpen om succesvol te migreren naar cloud. Maar vooral ook zorgen ze dat medewerkers transities begrijpen en het nut ervan inzien. Laat u zeker door onze experts adviseren of ga in gesprek met onze strategische vendoren. Samen met hen bieden we als trusted advisor altijd oplossingen op maat aan. Omdat we geloven dat IT-dienstverlening gaat om het invullen van uw behoefte met de juiste tools en nooit gaat om het pushen van technologie die toevallig symbolisch op de plank ligt.

Een belangrijke lancering!

Over inspiratie gesproken; wat doet u ’s-ochtends als eerste als u uw laptop opstart en velen met u? Ja, ook ik deed het, namelijk Microsoft Outlook opstarten. Mogelijk is ook herkenbaar dat u gedurende de hele dag van de ene naar de andere applicatie scrolt en programma’s op moet starten en af moet sluiten? Over onzinnige informatie nog maar niet te spreken. Heel veel kostbare tijd gaat hier dagelijks mee verloren.

Tijdens Higher Ground kunt u kennismaken met “Digital Workspace”. Een Insight-eigen oplossing met een dashboard als vertrekpunt. Zie het als een persoonlijke startpagina, voorzien van bedrijfsnieuws, afdelingsnieuws en de persoonlijke flows die u elke dag voor uw werk nodig heeft. Iedere medewerker kan een eigen profiel aanmaken, omdat iedereen immers andere werkzaamheden heeft.  Wat we hiermee bereiken? Vooral dat er structuur komt in informatie- en kennisdeling. Best plezierig als u en uw collega’s niet meer dagelijks overladen worden met informatie die voor de desbetreffende functie geen toegevoegde waarde heeft. Met als zeer belangrijk bijeffect; hoe minder mensen dagelijks worden afgeleid, hoe sneller innovatie kan plaatsvinden! Dat alleen al is reden genoeg om te komen. 

Inspiratie, inzicht en nieuwe energie voor uw business?

Samen met al onze vendoren, organisatoren en collega’s kijk ik enorm uit naar uw deelname.

Mis het niet en schrijf u en uw collega’s in via deze link.

Frank Hoekstra

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!