Redactie - 25 juni 2021

Dutch IT-channel Awards

Dutch IT-channel Awards image

Tech Business platform Dutch IT-channel organiseert ieder jaar de Dutch IT-channel Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Iedereen kan nomineren. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het prestigieuze Dutch IT-channel Awards gala plaats op 19 mei 2022 in Studio21 in Hilversum.

Gala en sponsors

De Dutch IT-channel Awards en het afsluitende gala zoals wij dat al jaren organiseren in Studio 21 is niet mogelijk zonder partners. Dutch IT Channel is dan ook ontzettend trots dat Protinus IT wederom de Main Event Partner van het Dutch IT-channel Awardsgala is geworden en dat ook alle andere partners van afgelopen editie zich wederom collectief hebben verbonden aan de komende editie.

Verzeker u nu al van de beste plekken

Het feestelijke Dutch IT-channel Awards gala zal in Studio21 plaatsvinden met entertainment een indrukwekkende show en een heerlijk galadiner. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Voor meer informatie over de Dutch IT-channel Awards en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Yvonne Bansagi y.bansagi@dutchitchannel.nl

06 – 23 53 03 99

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!