Witold Kepinski - 05 maart 2019

Protinus IT Main Event Sponsor Dutch IT-channel Awards Lustrumgala

Protinus IT Main Event Sponsor Dutch IT-channel Awards Lustrumgala image

Protinus IT heeft zich als Main Event Sponsor verbonden aan de Dutch IT-channel Awards. De Lustrum editie van het grootste netwerkevenement voor de channel industrie vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 in Studio21, Hilversum. Op deze gala-avond vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie. De nominaties kunnen al vanaf juni 2019 worden ingediend.

Protinus IT is opgericht door een groep ervaren vakmensen die vindt dat sourcing in de breedste zin van het woord beter, maar vooral slimmer en eigentijdser kan. Protinus IT helpt middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector om de verwerving en inzet van alles wat IT omvat te optimaliseren via een slimme vorm van IT-sourcing en -contracting: Managed Sourcing. Dit zorgt voor blijvende keuzevrijheid en directe beschikbaarheid, maar ook inzicht dat organisaties nodig hebben om “in control” te blijven. Geen beperkingen, maar wel maximale controle. Met welk doel? Om samen met haar klanten op een andere manier invulling te geven aan hun IT-behoefte, en wel zodanig dat deze een échte bijdrage kan leveren aan de flexibiliteit en wendbaarheid van deze organisaties.

Protinus is trots om zijn naam aan de Dutch IT-channel Awards te verbinden. Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT: “Als Founding Partner van de Dutch IT-channel Awards hebben we ons indertijd gelijk aan de eerste twee edities verbonden. We willen nu tijdens het bijzondere lustrum moment onze verbintenis met Dutch IT-channel benadrukken. Dutch IT-channel en Protinus IT zijn namelijk de laatste jaren hand in hand gegroeid. We zijn trots op waar Dutch IT-channel nu staat en de Lustrum editie willen we graag samen vieren.”

Lustrum

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, is verheugd dat Protinus zich voor het komende jaar heeft verbonden aan de Dutch IT-channel Awards als Main Event Sponsor. “Na de succesvolle vierde editie van ons gala zijn wij alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de lustrum editie. Met het commitment voor het komende jaar laat Protinus zien dat zij het grootste event van de Nederlandse IT-industrie een warm hart toedraagt.”

Vegas Style

Rob de Kleijnen, directeur uitgever van Dutch IT-channel, besluit: "Dutch IT-channel streeft altijd naar duurzame samenwerkingen met zijn partners. Protinus IT was de Founding Partner van de Dutch IT-channel Awards en mede dankzij hun vertrouwen en steun hebben wij het event kunnen maken tot wat het nu is. Wij zijn nu al volop in de voorbereiding voor onze feestelijke Lustrum Editie in “Vegas Style” en kijken ernaar uit om al onze gasten in het vernieuwde Studio21 te gaan verrassen met een fantastisch Lustrum gala.

Meer informatie

Kijk op www.dutchitawards.nl voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards Lustrumgala. Voor vroegboek korting, sponsormogelijkheden en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi y.bansagi@dutchitchannel.nl Mobiel 06 – 23 53 03 99

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!