Floris Hulshoff Pol - 08 augustus 2019

CES Unveiled keert terug naar Nederland

CES Unveiled keert terug naar Nederland image

CES Unveiled keert terug naar Nederland voor een derde editie om de nieuwste technologieën uit de hele regio te presenteren. CES Unveiled wordt georganiseerd in technolgie-hotspots over de hele wereld en omvat het beste van zowel kleine en grote technologiebedrijven, 's werelds meest invloedrijke media, senior executives en grote influencers in de technologie-industrie.

Van veelbelovende starters tot gevestigde merken, de CES Unveiled serie is de ultieme sneak peek van wat er op de CES 2020 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Het evenement begint met een conferentieprogramma door CTA-managers en industrieleiders, gevolgd door een Exhibition en Networking Experience, waar de meest innovatieve bedrijven uit Nederland en de omliggende regio de nieuwste opkomende technologieën en trends presenteren die onze wereld verbeteren en ons leven veranderen, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), AR/VR, enterprise solutions, gezondheid en welzijn, resilience en smart cities.

Voor wie?

CES Unveiled verwelkomt iedereen binnen de technologie-industrie, inclusief de media, de financiële/investeringsgemeenschap, senior executives, overheidsfunctionarissen, industrie influencers en meer!

Soort bijeenkomst: Conferentie

Datum en tijd: 17 oktober 2019 van 9:30 t/m 17:00

Plaats en evenlocatie: Amsterdam, Beurs van Berlage

Kosten: gratis na registratie

Bekijk de video

Organisatie: Consumer Technology Association

Thema’s: Digital Innovation, Maatschappij, Security, Development, Big Data

Bekijk hier het adres voor de bijeenkomst 

Ga hier naar het aanmeldformulier 

Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!