Redactie - 23 augustus 2019

CloudLunch Sponsor Dutch IT-channel Awards Lustrumgala

CloudLunch Sponsor Dutch IT-channel Awards Lustrumgala image

Momenteel wordt alweer druk genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards. De awards worden uitgereikt op 16 januari 2020 tijdens het Lustrumgala in Studio21, Hilversum.

Onlangs heeft ook CloudLunch zich aangemeld als Silver Sponsor. CloudLunch is een initiatief van Thijs van Hofwegen van Force21 en Martijn van Zoeren van Cloud41 en is een onafhankelijk Cloud en Netwerkplatform.

Thijs van Hofwegen:” CloudLunch is dit jaar aanwezig bij het Dutch IT-channel Awards Lustrumgala. Het event is volledig in lijn met de filosofie van CloudLunch, nieuwe relaties leren kennen, fun en de laatste ontwikkelingen horen. Het is hét jaarlijkse event in Nederland om met elkaar te zien hoe de Cloud en IT Services markt en partijen in Nederland zich ontwikkelen.”

Voor meer informatie over de CloudLunch: https://www.cloudlunch.nl/

Rob de Kleijnen, CEO Dutch IT-channel:” Wij zijn ook in 2019 de mediapartner van de Cloudlunch en ik ben verheugd dat Cloudlunch zich ook verbonden heeft als Silver Partner aan de Dutch IT-channel Awards. Mijn verwachting is dat we op 16 januari tijdens het Lustrumgala naast de delegatie van de Cloudlunch ook veel deelnemers van de diverse Cloudlunches mogen begroeten. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor ons Lustrumgala en het is fijn om te zien dat er al zoveel partijen zich aangemeld hebben. “

Voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards Lustrumgala: www.dutchitawards.nl

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!