Redactie - 21 december 2020

Dutch IT-channel Awards Magazine is nu online te lezen

Dutch IT-channel Awards Magazine is nu online te lezen image

Het doorbaderbare online Dutch IT-channel Awards magazine is HIER te lezen. Het magazine biedt een compleet overzicht van alle genomineerden van de Dutch IT-channel awards. Zo kunt u een doordachte keuze maken en uw stem uitbrengen op uw favoriet!

Het stemproces voor de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards is in volle gang! Er kan nog tot 1 maart 2021 worden gestemd op honderd genomineerden in twintig verschillende categorieën via de Dutch IT Awards site.

Medio januari 2021 neemt Dutch IT-channel de beslissing hoe de Awards van 2020 worden uitgereikt op 25 maart 2021. Afhankelijk van de COVID-19 situatie wordt de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards afgesloten als een virtueel, hybride of live event.

Naast de genomineerden waarop gestemd kan worden, wordt er op 25 maart ook een Editors' Choice Award door de redactie van Dutch IT-channel uitgereikt. Hierop kan niet gestemd worden, de redactie geeft deze oeuvreprijs aan een persoon die de afgelopen jaren een mooie unieke prestatie heeft geleverd.

We zijn bijzonder verheugd over de vele mooie business cases die zijn ingediend. Namens Dutch IT Channel wil ik graag iedereen bedanken die een nominatie heeft ingediend. De vele partijen in de ICT-branche spelen een cruciale rol in de digitalisering en bij het maatschappelijk-economisch succes van Nederland. En dit jaar ontzorgt de ICT-branche veel bedrijven en overheden tijdens de pandemie, zoals rond de Digital Workplace. Dat mag gevierd worden en dat doen we weer onder het motto 'Let’s celebrate the channel' waarbij we het bestaan van de hele IT-industrie vieren en het belang van IT voor de bedrijvigheid in Nederland.

Tot slot bedanken we alle sponsors van de Dutch IT-channel Awards. In het bijzonder ook Protinus IT die zich als Main Event Sponsor heeft verbonden aan de Dutch IT-channel Awards.

Mis niets en geef u HIER op voor een GRATIS abonnement op Dutch IT-channel Magazine

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!