Floris Hulshoff Pol - 16 september 2022

Nuvias en Juniper Networks organiseren Healthcare event in Utrecht

Op 20 oktober organiseren Nuvias en Juniper Networks een Healthcare event dat in de middag plaatsvindt. Er zijn een aantal interessante sprekers, die vanuit visie, ervaring en praktijk laten zien hoe de technologie ontwikkeld en hoe Juniper hier de juiste oplossing voor biedt. Bezoekers krijgen inzichten op het gebied van IT en zorg nu en in de toekomst. Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom in het Anatomiegebouw in Utrecht. Dit unieke gebouw was voorheen de praktijk locatie van de Universiteit Utrecht.

Goede zorginstellingen hebben allemaal één ding gemeen: Een uitstekende verbinding. Verbindingen tussen dokters en patiënten, personeel en levensreddende technologie. Nu meer dan ooit zetten zorginstellingen in zowel care als cure, technologie in om processen en procedures te automatiseren en om nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg te ondersteunen, zoals zorg op afstand.

Met een groeiend aantal apparaten, applicaties en gebruikers, is een locatie bewust netwerk niet langer meer een nice-to-have, maar een must-have, waarmee u volledig zicht en controle heeft over uw medische omgeving.

Juniper biedt hulp bij het creëren en beveiligen van deze connecties, om de gebruikers ervaring voor zowel uw patiënten als uw personeel te verbeteren. Verbeter de ervaring van de patiënten, optimaliseer de fysieke beveiliging, en vindt levensreddende apparatuur veilig aangesloten op Juniper's draadloze netwerk.

Met dit op AI gebaseerde netwerk kunt u direct problemen detecteren, bandbreedtes managen en zelfs voorrang geven aan klinische behoeften boven de gast ervaring.

Registratie

Programma

13.30 uur Inloop met koffie/thee
14.00 uur Welkom door Edward Lotterman - Nuvias Benelux
14.05 uur Toekomst van de gezondheidszorg - Richard van Hooijdonk
15.05 uur Pauze
15.30 uur Robots in de praktijk - Jeroen Wildenbeest - Diginova
16.15 uur Juniper Mist AI binnen de zorg - Alain Levens
16.45 uur Juniper in de praktijk bij Betuwe Zorg -
Maarten Goedhart - IPSecurity
17.30 uur Walking dinner
19.00 uur Einde

Locatie

Anatomiegebouw in Utrecht

Bekkerstraat 141, 3572 SG Utrecht

Bekijk de Routebeschrijving naar de parkeergarages.

Arctic Wolf BW vierkant SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!