Floris Hulshoff Pol - 28 november 2022

IGEL organiseert 2023 DISRUPT End User Computing Forum

IGEL organiseert 2023 DISRUPT End User Computing Forum image

Het Europese DISRUPT 2023 evenement vindt plaats van 14 tot en met 16 februari in München. Het evenement in de VS volgt in april. Dit jaar is het motto van het evenement ‘YES’. IGEL zegt namelijk ‘ja’ op het bijeenbrengen van de wereldwijde EUC-gemeenschap na een coronastop van drie jaar.

“Alle goede dingen beginnen met het woord ‘ja’”, zegt Jed Ayres, de CEO van IGEL. “EUC is belangrijker ooit in de moderne wereld van hybride werken. Ik zie er enorm naar uit om DISRUPT EUC groter, beter en sterker dan ooit terug te zien keren. Tijdens dit evenement verwelkomen we innovatieleiders uit de wereldwijde EUC-gemeenschap. Zij zullen hun ideeën en best practices delen voor het optimaliseren van de ervaring van gebruikers van digitale werkomgevingen. In 2023 zeggen we ‘ja’ tegen visionair denken, ‘ja’ tegen het delen van kennis en ‘ja’ tegen nieuwe ideeën en innovaties.”

End user computing

Het meerdaagse evenement vindt zowel in Europa als in de VS plaats. DISRUPT staat volledig in het teken van end user computing en brengt visionaire denkers en innovatieleiders van partners als Microsoft, Citrix, VMware, HP, Lenovo en LG Business Solutions bij elkaar. Het evenement biedt inspirerende content, praktijkdemonstraties en technische bootcamps.

Tijdens DISRUPT 2023 onthullen IGEL en zijn hardware- en software-integratiepartners nieuwe oplossingen. Tevens zijn er sessies over de toekomst van de EUC-sector en delen brancheleiders hun inzichten en best practices ten aanzien van hybride werken. Ook organiseren IGEL, Citrix, Microsoft en VMware technische bootcamps. Dit zijn zakelijke en technische workshops die door inhoudelijke experts worden geleid. Verder is er op het evenement een expohal te vinden waar IGEL Ready-partners en sponsors van het evenement praktijkdemonstraties van hun technische producten en diensten geven. Daarnaast zijn vooraanstaande resellers, distributeurs en gebruikersgroepen op EUC-gebied van IGEL aanwezig.

DISRUPT wereldtoer afgerond

In oktober voltooide IGEL zijn wereldtoer DISRUPT, die in totaal 20 steden aandeed. Dit evenement trok meer dan 2.000 deelnemers uit alle delen van de wereld. “We willen onze technologie- en distributiepartners graag bedanken voor hun medewerking aan DISRUPT EUC. We zien ernaar uit om de wereldwijde EUC-gemeenschap te verwelkomen tijdens DISRUPT 2023. Dit belooft een van de meest informatieve en inspirerende evenementen te worden die we ooit hebben georganiseerd”, zegt Enit Nichani, vice president Global Alliance & Event Marketing bij IGEL.
 
De EMEA-editie van DISRUPT UEC vindt plaats in het INFINITY Hotel & Conference Resort in München. Tussen nu en 31 december 2022 geldt een voordelig inschrijvingstarief van 199 dollar per persoon voor snelle beslissers die gebruikmaken van de kortingscode EARLYBIRD. Vanaf 1 januari 2023 geldt een tarief van 399 dollar per persoon. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!