Witold Kepinski - 18 februari 2023

Dutch MSP Day op 7 juni InnStyle Maarssen

Op woensdagmiddag 7 juni 2023 vindt het Modern MSP Day event plaatst in InnStyle in Maarssen. Dit event wordt georganiseerd door CloudLunch en het Cloud & MSP project van Dutch IT Channel. Het Modern MSP event is gewijd aan technologie en toepassingen die MSP’ers en resellers helpen in hun verdere groei en hun klanten nog beter te bedienen met managed services.

Dutch MSP Day op 7 juni InnStyle Maarssen image

Dutch IT-channel en CloudLunch organiseren samen op woensdagmiddag 7 juni het Modern MSP event. Dit event voor Managed Service Providers en resellers vindt plaats in InnStyle Maarssen. Tijdens deze middag zijn er tal van interessante sprekers. Bezoekers kunnen de MSP Marketplace bezoeken met stands van partners die aan dit event deelnemen.

Hoofdsponsors van het Modern MSP event zijn Amazon Web Services (AWS) en Datto. Subsponsors zijn Copaco, Ingram Micro, C-Facts en Salesbuildr.

“Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten. Kortom: MSP-diensten bieden duidelijke voordelen”, aldus Martijn van Zoeren en Thijs van Hofwegen van CloudLunch.

Dutch IT Channel publiceert rond het Modern MSP event interessante content. "Dutch IT Channel geeft in het tweede kwartaal van dit jaar met artikelen en video talkshows veel aandacht aan cloud en MSP-toepassingen binnen zijn Cloud en MSP Project. Hierbij kunnen partijen zoals leveranciers en distributeurs als partner deelnemen”, aldus Witold Kepinski, Director & Editor in Chief Dutch IT Channel.

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event start met een lunch en heeft een informeel karakter. “We willen inzicht bieden in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's, verkoop- en marketingtips en -methodes. De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning die we bieden op de locatie maakt dit een uniek Fun & Future event voor specifiek MSP’s”, aldus Van Zoeren en Hofwegen.

Op de Modern MSP Marketplace staan tal van interessante en relevante Tech leveranciers die interessante toepassingen voor de MSP bieden. Verder zijn er keynotes, met specifieke MSP-leveranciers zijn er ‘Deep Dives’ over de nieuwste ontwikkelingen en is er een partnerpanel waarbij MSP’s hun kennis delen met de aanwezigen. Het event wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Agenda Modern MSP event

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system integrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!