Witold Kepinski - 11 april 2023

Claranet Borderless IT event in Eindhoven

Tijdens het Borderless IT-event van Claranet op 22 juni 2023, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengt Claranet de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar.

Claranet Borderless IT event in Eindhoven image

Formule 1 anno 2023: Tijdens een raceweekend bedraagt de totale hoeveelheid data die per auto wordt gegenereerd, inclusief video en aanvullende informatie, meer dan 1 terabyte en dit neemt aanzienlijk toe (met een factor twee of drie) wanneer de teams tijdens of na het evenement de nodige nabewerking van sommige gegevens uitvoeren. De hoeveelheid data die wordt rondgestuurd tijdens een race is overweldigend en de snelheid en betrouwbaarheid waarmee dat moet gebeuren is cruciaal voor het succes van het team. Hiermee kunnen teams tijdens elke race real-time analyses uitvoeren waarop ze hun strategische beslissingen baseren. De Formule 1 is niet meer de speeltuin van een paar fanatieke teams, maar meer dan ooit de plek die laat zien hoe IT je resultaten kan maximaliseren.

Tijdens het Borderless IT-event van Claranet, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengen we de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar. Met 3 informatieve presentaties over de mogelijkheid om wereldwijde connectiviteit en security te bundelen tot één Borderless IT-dienstverlening waarmee je je niet druk hoeft te maken over de onderliggende infrastructuur, maar je volledig kan richten op de eigen business. Hierbij nemen de laatste ontwikkelingen door rondom de belofte van SD-WAN, wereldwijde cyberdreigingen én maatregelen die je ertegen kan nemen.

Met Borderless IT wil Claranet de zichtbare én onzichtbare grenzen laten verdwijnen. Dankzij de eigen internationale footprint begrijpt Claranet de uitdagingen die het werken in meerdere landen met zich meebrengen. Elk land heeft eigen regulering en eisen, en dat geldt zeker voor de aanleg van een internetverbinding. En met alleen een verbinding ben je er nog niet, die moet je ook goed beveiligen en je moet zorgen dat je een koppeling kunt maken met het bedrijfsnetwerk.

Met de Borderless IT-propositie verzorgt Claranet een grenzeloos netwerk zodat de IT-afdeling zich volledig kan richten op ondersteuning van de core-business zonder zich zorgen te hoeven maken over de onderliggende connectiviteit én security.

Wanneer:

Donderdag 22 juni 2023

Locatie:

Brainport Industries Campus (BIC)
BIC 1
5657 BX Eindhoven

Agenda:

13:00 – 13:30
Inloop
13:30 – 14:15
Sander Barens - Expereo
Global connectivity
14:15 – 15:00
Jasper Wubben - Fortinet
Cybersecurity, everywhere you need it
15:15 – 16:00
Bart Jacobs - Claranet
IT zonder grenzen
16:00 – 17:00
Robert Doornbos
IT; need for speed!
17:00
Afsluitende borrel

Meer informatie en inschrijven: https://www.claranet.nl/events/borderless-it-it-to-the-max#aanmelden

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!