Witold Kepinski - 04 mei 2023

Cost Management Immersion Day met AWS, SoftwareOne en Apptio

Wil je meer weten over het opzetten en uitvoeren van een FinOps-programma, inzicht krijgen in je clouduitgaven op Amazon Web Services (AWS) en hoe je jouw organisatie op de hoogte kunt houden van de cloudgebruik kosten? Doe ook op 23 mei 2023 tussen 11.00 en 13.00 uur mee met de AWS Cost Management Immersion Day met SoftwareOne!

Cost Management Immersion Day met AWS, SoftwareOne en Apptio image

Dit hands-on event is een uitstekende gelegenheid voor DevOps teams, cloud procurement, cloud architecten en infrastructuur teams die meer willen leren over het opzetten en uitvoeren van een FinOps programma, het begrijpen van hun cloud uitgaven in AWS Cloud omgevingen en hoe ze teams op de hoogte kunnen houden van de kosten van hun cloud verbruik. Een hands-on workshop met specialisten en interactieve sessies die waardevolle inzichten bieden over hoe de governance kan worden verbeterd, kostenbesparingsmogelijkheden kunnen worden geïdentificeerd en cloudadoptie kan worden gestimuleerd.

Alle details over het event en de volledige agenda inclusief sprekers zijn te vinden op de registratiepagina van het event.

Deze workshop zal in het Engels worden gegeven. Schrijf je hier in!

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!