Witold Kepinski - 12 mei 2023

NTT DATA Business Solutions organiseert Transformation NOW! event

IT-dienstverlener NTT DATA Business Solutions brengt het internationale IT-event Transformation NOW! naar Nederland. Het event biedt kennis en inspiratie op het snijvlak van business en IT. Centraal staan de thema’s Data-driven, Innovative en Sustainable. Transformation NOW! presenteert een keur aan boeiende sprekers, waaronder poolreiziger Robert Swan. Transformation NOW! vindt plaats op donderdag 15 juni bij De Kas in woerden.

NTT DATA Business Solutions organiseert Transformation NOW! event image

“Transformation NOW! is een internationaal event dat NTT Business Solutions dit jaar onder meer in Denemarken, Frankrijk en Engeland organiseert”, vertelt Managing Director en Vice President Monic van Aarle. “Met deze unieke bijeenkomst willen we organisaties inspireren op thema’s die hoog op hun agenda staan en bovendien nauw samenhangen met elkaar. Tijdens Transformation NOW! 2023 krijgen onze bezoekers de inzichten die ze nodig hebben om van hun organisatie een Intelligent Enterprise te maken.”

Van Aarle kijkt uit naar 15 juni. “Het is geweldig om onze bezoekers te laten zien hoe technologie in het algemeen en SAP-software in het bijzonder bijdragen aan het oplossen van de grote uitdagingen van onze tijd.”

Programma

Op het programma staan presentaties van toonaangevende sprekers op het gebied van innovatie, sustainability, cloud, hyperscalers en data. Klanten van NTT Data Business Solutions delen hun ervaringen. Experts verzorgen uiteenlopende break-outsessies op het snijvlak van business en IT. Verder kunnen bezoekers zich uitgebreid laten inspireren op het gebied van innovatieve ontwikkelingen zoals artificial intelligence, machine learning en de metaverse.

Poolreiziger Robert Swan

NTT DATA Business Solutions verwelkomt ook poolreiziger Robert Swan tijdens Transformation NOW! in Woerden. Swan is de eerste persoon ter wereld die zowel op de Noordpool als op de Zuidpool heeft gelopen. Hij stak te voet Antarctica over om aandacht te vragen voor klimaatverandering en bewees dat je zelfs in het koudste en meest onherbergzame gebied ter wereld sustainable kan reizen en leven. Op 15 juni deelt Swan zijn indrukwekkende verhaal.

Deelname is kosteloos

Transformation NOW! vindt plaats in Woerden bij De Kas, een van de meest sustainable eventlocaties van Nederland. Deelnemen aan het event is kosteloos. Inmiddels is meer dan tachtig procent van het aantal beschikbare tickets vergeven. Wie Transformation NOW! bij wil wonen, kan zich nog tot en met 31 mei 2023 online registreren.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!