Witold Kepinski - 06 september 2023

Bezoek Kasten by Veeam tijdens FULLSTAQ Edgecase 2023

De nieuwe editie van FULLSTAQ Edgecase 2023, ‘Kubernetes on & at the edge’, vindt plaats op 20 en 21 september 2023 in DeFabrique in Utrecht. Kasten by Veeam is ook aanwezig

Bezoek Kasten by Veeam tijdens FULLSTAQ Edgecase 2023 image

Ook dit jaar is Kasten by Veeam aanwezig met een stand en enkele experts. Edgecase 2022 was een groot succes. Op het evenement waren meer dan 250 Kubernetes-fans aanwezig.

Kubernetes

FULLSTAQ Edgecase 2023 is een stuk groter dan de voorgaande editie: er zijn meer presentaties, workshops, lezingen en activiteiten, verdeeld over een tweedaags evenement. Alles is gericht op het delen van ervaring met en kennis over Kubernetes. Tijdens het evenement neemt Bart Farrell wederom de presentatie voor zijn rekening. Er worden demonstraties, war stories, deep-dive tech-sessies, best practices en inspirerende cases gepresenteerd die verder gaan dan de ‘standaard’ toepassing van Kubernetes in software delivery, infrastructuur en platformen.

Bezoekers hebben toegang tot verschillende stands, en zien hoe engineers ter plekke aan de slag gaan tijdens interessante demonstraties. Ontmoet andere ontwikkelaars, engineers en mensen die graag met Kubernetes werken. Voor het opdoen van praktijkervaring worden er ook mini-workshops aangeboden. Maar dat is nog niet alles: de industriële evenementenlocatie DeFabrique heeft ook een aantal leuke verrassingen in petto. Voel je dus vrij om rond te kijken en op verkenning te gaan. En bezoek vooral ook de mensen van Kasten by Veeam tijdens evenement om meer te weten te komen over de gebruiksvriendelijke, schaalbare en veilige oplossingen voor Kubernetes Backup en application mobility van het bedrijf.

Het evenement is gratis toegankelijk. schrijf je nu in!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!