Witold Kepinski - 06 september 2023

Netsec congres: spotlight op cybersecurity, cloud en data solutions

Op ontdekking in de wereld van cybersecurity, cloud en data solutions: Een spotlight op het Netsec congres van aanstaande 14 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Netsec congres: spotlight op cybersecurity, cloud en data solutions image

In de dynamische wereld van cybersecurity, cloud en data solutions is het een topprioriteit voor bedrijven van alle groottes om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Het Netsec congres is een jaarlijkse conferentie voor professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste IT-innovaties.

Wat biedt Netsec:

Waardevolle inzichten in Cybersecurity: Netsec dient als een hub voor het onthullen van de nieuwste inzichten en trends. Van opkomende bedreigingen tot innovatieve technologieën, deelnemers krijgen o.a. een grondig inzicht in het huidige cybersecurity-landschap. Onderwerpen als NIS2, AI, het MITRE ATT&CK Framework en het Security Operations Centre (SOC) komen aan bod tijdens Netsec.

Oplossingen en strategieën: Voor het bouwen van efficiënte, toekomstbestendige infrastructuren. IT professionals en infrastructuurmanagers kunnen de nieuwste datacentertechnologieën ontdekken.

De volgende generatie cloud-oplossingen:

Ontdek hoe de allernieuwste technologieën u kunnen helpen een schaalbaardere, flexibelere en efficiëntere IT op te bouwen.

Netwerkmogelijkheden: Naast de schat aan gedeelde kennis biedt het congres ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers in gesprek gaan met industrie leiders, exposanten, potentiële samenwerkingspartners en gelijkgestemde professionals.

Korte informatiesessies: Deelnemers kunnen uit de eerste hand, op de informatiemarkt en tijdens korte maar krachtige sessies, veel informatie verwerven binnen één dag.

Bedrijfsinnovatie: Het congres biedt de kans om nieuwe zakelijke mogelijkheden te verkennen. Door op de hoogte te blijven van opkomende technologieën, huidige trends en te netwerken met potentiële partners.

Voor meer informatie en aanmelden voor Netsec op 14 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld: https://nl.netsec.events/

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!