Witold Kepinski - 12 maart 2024

Round Table over Cyber Security met Arctic Wolf

De Westlandse tuinbouw staat bekend om zijn innovatie en toewijding aan het kweken van de beste groenten en fruit. In deze bloeiende omgeving willen wij je graag uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid. NextStep24 en Arctic Wolf slaan de handen ineen om een exclusieve Round Table in het World Horti Center te organiseren, waarbij we dieper ingaan op de cybersecuritybehoeften die jouw organisatie veiliger kunnen maken!

Round Table over Cyber Security met Arctic Wolf image

Je begint de dag met een bakje koffie en daarna schuif je aan tafel om te gaan luisteren naar een spreker van Arctic Wolf, die gaat je meenemen wat Arctic Wolf kan betekenen voor jouw organisatie op het gebied van CYBERSECURITY. Zo gaat Arctic Wolf het bijvoorbeeld hebben over MDR & MR. De oplossingen om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen. Het kan zijn dat je tijdens deze sessie een aantal vragen hebt, deze mag je tussendoor stellen.

Na de sessie van Arctic Wolf is het tijd voor een gewaardeerde klant van NextStep24. Die gaat je vertellen over hun succesverhaal over het overwinnen van uitdagende beveiligingsincidenten. En waarom ze uiteindelijk voor Arctic Wolf hebben gekozen. Leer van hun ervaringen en ontdek hoe ze met behulp van Arctic Wolf hun omgeving veilig hebben gesteld.

Uiteraard is er na deze twee sessies een heerlijke Westlandse lunch aanwezig, waar je kunt bijpraten of nog een paar vragen kan stellen.

Wil jij hier bij zijn als organisatie? Meld je dan nu aan door het aanmeldformulier in te vullen, te bellen naar het team op +31 (0)10 3007890 of stuur een e-mail naar roel.devroed@nextstep24.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!