Witold Kepinski - 11 april 2024

Arrow Nederland komt met het Smart and Secure Tech Event

Arrow Nederland organiseert op 24 april in zijn kantoor in Houten het Smart and Secure Tech Event. Keynotespreker in Marco Kroon. Ontdek daar ook de laatste innovaties en best practices in Smart Retail, Gezondheidszorg en Industrie. En netwerk met besluitvormers van toonaangevende spelers in Smart Solutions, waaronder Intel, Nvidia, Fortinet, Posiflex, Super Micro, Euno, Nexalus, Asus en Microsoft.

Arrow Nederland komt met het Smart and Secure Tech Event image

In een wereld waar technologische innovatie onmisbaar is geworden in sectoren als retail, gezondheidszorg en de moderne industrie, staan bedrijven voor unieke uitdagingen en de behoefte aan efficiëntere gebruikerservaringen.  

De opkomst van data gestuurde inzichten, het Internet of Things, Augmented/Virtual Reality en de naadloze integratie tussen systemen vereisen een nieuwe benadering van veiligheid en gebruikerservaring.

Arrow, samen met Fortinet, een leider op het gebied van cybersecurity, ondersteunt partners in hun streven naar het bouwen van een "Slimme en Veilige Wereld". Via Arrow kunnen Global System Integrators en gespecialiseerde resellers toegang krijgen tot een uitgebreid portfolio van oplossingen en diensten, waardoor de implementatie van slimme projecten wordt versneld terwijl de beveiliging, schaalbaarheid en beheerbaarheid worden verbeterd.

Wat kom je te weten op het Smart and Secure Tech Event

- Ontdek de laatste innovaties en best practices in Smart Retail, Gezondheidszorg en Industrie.

- Netwerk met besluitvormers van toonaangevende spelers in Smart Solutions, waaronder Intel, Nvidia, Fortinet, Posiflex, Super Micro, Euno, Nexalus, Asus en Microsoft.

Keynote Spreker, Marco Kroon:

Na de lunch zal keynote spreker Marco Kroon de bezoekers meenemen in de wereld van leiderschap. Marco Kroon de eerste militair sinds 1955 die toegelaten is tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding in Nederland, uitgereikt door Koningin Beatrix tijdens een live televisie-uitzending in 2009.

Met een militaire carrière die begon in 1989 bij het Korps Mariniers en later als officier bij de Korps Commandotroepen, heeft Kroon deelgenomen aan talrijke militaire inzetten. Tijdens Smart & Secure zal hij een gepassioneerde lezing geven over leiderschap, teamwork, veerkracht, kameraadschap, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden - inspirerende attributen die industrieleiders kunnen toepassen om te winnen in een Slimme en Veilige wereld.

Meer informatie en het programma zijn terug te vinden op registatiepagina:

https://secure-eugo.arrow.com/LP=17441

Datum: 24 april 2024

Aanvang: 09:00 uur

Verwachte eindtijd: 17:30 uur

Locatie: Hoofdkantoor Arrow Nederland, Houten

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!