Witold Kepinski - 18 april 2024

Extreme Networks - Extreme Connect 2024

Extreme Networks organiseert van 22 tot 25 april zijn jaarlijkse gebruikersconferentie Extreme Connect in het Omni Fort Worth, Texas.

Extreme Networks - Extreme Connect 2024 image

Dit evenement zit boordevol previews van technologie en producten voor AI-netwerken en security, live demonstraties, presentaties op de mainstage, en meer dan 30 unieke breakout-sessies.

De sessies behandelen de breedte, diepte en differentiatie van Extreme's portfolio, waaronder:

 • Wat te verwachten van Wi-Fi 7
 • Het nieuwste op het gebied van cloudbeheer met AI
 • Hoe netwerken kunnen worden verenigd, geautomatiseerd en beveiligd met Universal ZTNA en de toonaangevende Fabric van Extreme

Daarnaast krijgen deelnemers inzichten van de slimste geesten op het gebied van technologie:

 • Amanda Crawford, CIO, State of Texas
 • Eduardo Kassner, Chief Data Officer en GM for Data & AI, Microsoft
 • Eric McLaughlin, VP en General Manager van de Wireless Solutions Group, Intel
 • Joachim De Vos, Managing Partner en medevoorzitter van Living Tomorrow en oprichter van TomorrowLab
 • Alan Weckel, medeoprichter en technologieanalist, 650 Group

“De veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van AI, connectiviteit en security zijn nauwelijks bij te houden. Organisaties richten zich steeds meer op klantwaarde en betrokkenheid, en het netwerk blijft cruciaal voor het waarborgen van een veilige, intelligente en moderne basis voor de bedrijfsactiviteiten”, aldus Monica Kumar, EVP en Chief Marketing Officer van Extreme. "Het netwerk van Extreme zorgt voor efficiëntie en betere ervaringen; van geavanceerde medische locaties in België tot grote retailers in het Amazonegebied en afgelegen scholen in Texas. Tijdens Extreme Connect laten we zien hoe AI, netwerken en beveiliging organisaties vooruit stuwen. Met een combinatie van keynotes die tot nadenken stemmen, praktijkgerichte klantverhalen, en praktijkgerichte training, zorgen we voor inspiratie en expertise.”

Breakout-sessies en workshops:

 • Empowering Networking Today and Tomorrow: Extreme’s AI Journey
  Deze sessie biedt inzicht in hoe AI het netwerklandschap vormgeeft. Van huidige implementaties voor optimale prestaties en security, tot een toekomstgerichte blik op het transformatieve potentieel van GenAI.
 • Network Security, AI in Networking, Industry Consolidation
  Klanten hebben nieuwe overwegingen. Hybride werk neemt nieuwe vormen aan, AI transformeert netwerken, en de sector consolideert. Alan Weckel, mede-oprichter en analist van de 650 Group, verzorgt een informeel gesprek over deze onderwerpen, concurrentie-informatie en wat dit allemaal betekent voor klanten van Extreme.
 • Wi-Fi 7: The Promise and Reality of the Next Generation of Wi-Fi Wi-Fi 7 wordt de volgende belangrijke technologische sprong voorwaarts. Deze nieuwe techniek belooft snellere verbindingen en lagere latency, zelfs in zeer drukke omgevingen.
 • Top 10 Network Security Best Practices for Zero Trust
  In deze sessie onderzoeken experts de best practices en procedures op het gebied van cybersecurity, evenals de technologieën die worden gebruikt voor het implementeren van een Zero Trust-initiatief, voor betere beveiligingsposities van organisaties.
 • Sustain the Connection, Empower the Future: Greening Networks for a Digital Tomorrow
  Groene netwerken zijn noodzaak geworden. Deze sessie richt zich op een aanpak voor het garanderen van de beschikbaarheid van hulpbronnen op de lange termijn, het verlagen van de operationele kosten, en bijdragen aan een veerkrachtiger en duurzamer digitaal ecosysteem.

Bezoek de officiële website van dit evenement en blijf op de hoogte van alles wat met Connect te maken heeft.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!