Redactie - 17 april 2024

Arrow organiseert The VMware Partner BBQ

Arrow nodigt VMware partners, IT-professionals en technologieleiders uit voor The VMware Partner BBQ op dinsdag 23 april in het historische Fort Voordorp in Groenekan. Deelnemers krijgen VMware update sessies aangeboden, gevolgd door een gezellige Partner BBQ.

Arrow organiseert The VMware Partner BBQ image

De ontwikkelingen rondom VMware en Broadcom zijn de afgelopen tijd bij veel partijen het onderwerp van gesprek geweest. Vanaf mei 2024 treedt het gehele nieuwe model in werking en daarom organiseert Arrow samen met VMware by Broadcom: The VMware Partner BBQ!Voorafgaand aan de partner BBQ zal VMware alle innovaties en ontwikkelingen binnen het VMware-ecosysteem en de nieuwe licentiestructuur van VMware by Broadcom presenteren. Daarnaast is er in de verschillende breakout zalen ruimte voor de nodige verdieping.

VMware partnerlandschap bijeen brengen

De middag begint om 15:00 uur met een serie educatieve sessies waar prominente gastsprekers zoals Micheal Ligeon, Jari van Mulders en zullen experts van Arrow Nederland en VMware by Broadcom hun inzichten zullen delen over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het VMware-ecosysteem. 

Aansluitend vindt er een ontspannen BBQ plaats, waar deelnemers in een informele sfeer kunnen netwerken met vakgenoten uit de industrie.


Marc Verhoeven, Arrow Nederland: "De VMware Partner BBQ is meer dan alleen een gezellig samenzijn; het voorafgaande kennis event is een essentiële samenkomst voor iedereen die technologisch vooruit wil. Wij bieden een unieke combinatie van leren en netwerken, waarbij onze gasten niet alleen op de hoogte worden gebracht van de laatste technologieën maar ook waardevolle connecties kunnen opbouwen."

  • Datum en Locatie: Dinsdag 23 april, Fort Voordorp, Groenekan
  • Speciale Gasten: Vooraanstaande sprekers van VMware by Broadcom, Arrow Nederland, en Jari van Mulders, naast een keur aan VMware experts.

Agenda

14:00-15:00: Inloop
15:00:
Start van de plenaire sessie met gastsprekers
16:30:
Pauze
17:00:
Breakout-sessies gericht op licentiestructuren en belangrijke technologische ontwikkelingen
17:30:
Aanvang van de barbecue

Het kennis event biedt diepgaande informatie over belangrijke onderwerpen en de gelegenheid om het VMware Arrowsphere platform te verkennen. Dit wordt gevolgd door een barbecue, waar deelnemers in een ontspannen atmosfeer kunnen discussiëren en netwerken met andere VMware partners en IT-specialisten.

Doelgroep:

  • VMware partners
  • Technische specialisten van VMware
  • VMware salesvertegenwoordigers
  • IT-professionals geïnteresseerd in VMware

De toegang is gratis, maar vanwege de beperkte beschikbaarheid is vooraf registreren noodzakelijk. Meld u nu aan!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!