Witold Kepinski - 30 oktober 2021

Don Eijndhoven opent Dutch IT Security Day met keynote: Schrijf u nu in!

Don Eijndhoven opent Dutch IT Security Day met keynote: Schrijf u nu in! image

Don Eijndhoven opent 31 maart 2022 met een keynote de Dutch IT Security Day in de Fokker Terminal Den Haag! Zorgt dat u 2022 goed beveiligd ingaat, STAY SAFE, eindelijk weer eens goed netwerken, nog vlak voor de drukste dagen. Registreer u nu voor het gratis toegankelijke event!

De keynote van Don Eijndhoven gaat over ‘Weaponizing supply chains’. Don Eijndhoven is de oprichter en CEO van Argent Consulting BV, een cyberbeveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland. Hij heeft een lange en vooraanstaande professionele staat van dienst op het gebied van IT-security en adviseert wereldwijd opererende ondernemingen als thought leader, interim-CISO, cyberbeveiligingsstrateeg en hoofdarchitect. Don is gastdocent aan de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cybersecuritystrategie en -management doceert binnen het curriculum Cyber Resilience.

Programma Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day is het afsluitende event van het Dutch IT Security Project. Het event is gratis toegankelijk voor IT-beslissers, IT-distributeurs, tech vendors en IT-dienstverleners. Tijdens de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 kan men in de Fokker Terminal in Den Haag keynotes volgen, diverse breakout sessies bijwonen en op de informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen van verschillende partijen. Ook worden de resultaten van de Dutch IT Security Survey besproken dat is uitgevoerd door Markt intelligentie bureau Smart Profile in samenwerking met Dutch IT Channel.

Bezoek de Dutch IT Security Day op 31 maart en laat u volledig informeren over actuele Security toepassingen en mogelijkheden.

Voor alle informatie, programma en inschrijven klik HIER

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!