Redactie - 10 oktober 2018

RoutIT Vision 2018 met 1500 bezoekers groter dan ooit

RoutIT Vision 2018 met 1500 bezoekers groter dan ooit image

Met bijna 1500 bezoekers verdeeld over vier dagen kan RoutIT met recht het grootste partnerevent van Nederland genoemd worden. Naast dit record aantal bezoekers werd deze negende editie opgesierd met een aantal product-introducties waarvan de enduser/ resellers selfserve portal en app ONEBASE toch wel als de meest spectaculaire ervaren werd.

Lees hier het uitgebreide verslag

De directie van RoutIT kijkt terug op een zeer geslaagde editie. Marc Kruijs zegt over de editie 2018: “RoutIT Vision is voor ons altijd het hoogtepunt van het jaar. Het is leuk te mogen constateren dat onze partners er ook zo over denken. En als ik zeg partners, dan bedoel ik zowel de RoutIT partner resellers als onze partners aan de vendor-kant op de Vision Expo. Samen met onze standhouders maken we RoutIT Vision tot een groot succes.”

Bij de aanwezige vendors op Vision Expo was de stemming ook zeer positief. Het meest gehoorde compliment over RoutIT Vision was de uitstekende organisatie en de breedte van de bezoekers aan de kant van de resellers. Resellers kunnen over 4 dagen met meerdere collega’s komen, zonder dat de continuïteit van hun operatie verstoord wordt.

De andere directeur Paul Velders is ook tevreden met het resultaat: “Wij hebben hier op Vision weer kunnen laten zien dat we een hele complete leverancier zijn van Connectiviteit, Voice, UC en daarbij ook hele belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van Cloud, Storage en security. Daarbij investeren we volop in de automatisering van onze leverstraat. Ons doel is alle processen steeds een stukje eenvoudiger te maken. Met ONEBASE hebben we daarin weer een grote stap gezet. Aankomende periode richten we ons volledig op de ontwikkeling van ONEBASE en zetten we het vizier op 2019, want dan vieren we de 10e editie van RoutIT Vision. Het kan bijna niet, maar de lat moet daarvoor weer wat hoger liggen.“ 

Vision18_Preview-011.jpg

Vision18_Preview-004.jpg

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!