Redactie - 16 april 2013

UNIT4 breidt services portfolio uit met ServiceNow


UNIT4 is een samenwerking aangegaan met ServiceNow, leverancier van enterprise IT cloud-oplossingen. Met ServiceNow kunnen organisaties snel hun IT- en andere bedrijfsprocessen consolideren en automatiseren. De bedrijfssoftwareleverancier is nu een gecertificeerde implementatie- en consultancypartner van ServiceNow.

ServiceNow levert een IT Service Automation-portfolio dat deze verschillende systemen consolideert en automatiseert. ServiceNow is niet alleen een centraal platform voor ITSM, maar kan ook eenvoudig worden uitgebreid voor de automatisering van andere bedrijfsprocessen. Organisaties kunnen daarmee de dienstverlening door hun IT-afdeling verbeteren en efficiënter inrichten. Omdat ServiceNow in de cloud draait, zijn investeringen minimaal en de kosten voorspelbaar, aldus Jack van de Velde, directeur UNIT4 IT Solutions: “Door deze samenwerking met ServiceNow kunnen we onze klanten een tool bieden waarmee ze proactief IT service management kunnen toepassen.  Om deze samenwerking aan te kunnen gaan, heeft UNIT4 IT Solutions flink geïnvesteerd in de certificering van het team van ITSM-consultants. Zij kunnen nu adequaat hoogwaardige consultancydiensten en ondersteuning bieden en ServiceNow-implementaties begeleiden."

Richard Poolman (foto), regional director van ServiceNow Benelux beaamt dit:“UNIT4 heeft de afgelopen jaren een brede expertise opgebouwd op het gebied van Service Management en is zo voor ons direct een zeer ervaren partij voor de Nederlandse markt. Daarnaast hecht UNIT4 net als ServiceNow veel waarde aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, met een sterke focus en positie op het gebied van de migratie van traditionele IT-systemen naar de cloud.”

 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!