Redactie - 17 april 2013

VNSG en myBrand en sluiten partnerovereenkomst


SAP-dienstverlener myBrand heeft een overeenkomst gesloten met de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Dankzij dit inhoudelijke en financiële partnerschap kan de organisatie een aanzienlijke bijdrage leveren aan de kennisontwikkeling, activiteiten en publicaties van dit onafhankelijke kennisplatform. Tevens zal myBrand als gold standhouder aanwezig zijn bij jubileumeditie van het VNSG Congres dat op 18 en 19 april wordt gehouden in het MECC in Maastricht.

De samenwerking met VNSG is voor myBrand de volgende logische stap die aansluit bij zijn bedrijfsfilosofie. Bart Oomen, algemeen directeur myBrand: “Wij willen graag onze bijdrage leveren om het SAP-ecosysteem in Nederland naar een hoger plan te tillen. Daartoe investeren wij ieder jaar fors in kennisontwikkeling binnen onze eigen organisatie en klantenkring, en in ontwikkelingen zoals SAP on Demand. In 2013 hebben we al meer dan twee miljoen euro geïnvesteerd op dit vlak. Wij zijn de samenwerking aangegaan omdat we het belang van VNSG erkennen als waardevolle gebruikersorganisatie en dus als belangrijke speler binnen de SAP-community. Door nu onze krachten te bundelen op het gebied van kennisontwikkeling en –overdracht kunnen we elkaar én de Nederlandse SAP-community verder versterken.”

De partnerovereenkomst doet Rob van der Marck (foto), directeur VNSG, genoegen: ”Wij zijn op zoek naar partners met wie we een langdurige, brede samenwerking kunnen aan gaan. Adviesleden zoals myBrand leveren een belangrijke bijdrage aan de kennis- en ervaringsuitwisseling binnen onze vereniging. Dankzij deze derde overeenkomst zijn wij als vereniging in staat ons rijke aanbod van publicaties en activiteiten in stand te houden en kennis en ontwikkelingen te delen door als onafhankelijke partijen goed en diepgaand met elkaar te overleggen.”

VNSG Congres
myBrand is op 18 en 19 april aanwezig tijdens het VNSG Congres in het MECC in Maastricht, de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP-ontwikkelingen. Naast de vertrouwde dienstverlening zal het bedrijf door middel van klantcases zijn ervaringen op het gebied van HCM, Mobility en Retail extra onder de aandacht brengen. myBrand is te vinden op stand 21.


Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!