Redactie - 22 april 2013

CA Technologies biedt SAP Afaria Mobile Device Management aan klanten


CA Technologies biedt SAP Afaria Mobile Device Management aan klanten. Hiervoor heeft CA Technologies een licentieovereenkomst met SAP getekend. De nieuwe mobility-oplossing van CA Technologies helpt organisaties om tot een beveiligde samenwerking te komen, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor een geautomatiseerde vorm van IT-beheer, zo meldt het bedrijf op de CA World 2013 conferentie in Las Vegas.

SAP Afaria
Bij de technologieoplossing van CA Technologies is gebruik gemaakt van de mobile device management (MDM)-oplossing SAP Afaria. Deze SAP oplossing is een component waarop CA Technologies andere oplossingen heeft gebouwd. CA Technologies zegt daardoor een breed MDM-aanbod te hebben.

CA Mobile Device Management (CA MDM)
CA Mobile Device Management (CA MDM) helpt volgens de leverancier organisaties om mobiele gebruikers, apparaten, applicaties en content (data) te beveiligen en beheren. De oplossing wordt geleverd als een schaalbaar, software-as-a-service (SaaS)-model of als een on premise oplossing. CA MDM ondersteunt een BYOD-strategie en biedt een self-service app store. Het automatiseert daarnaast het IT-beheer met real-time inzicht in de status en het gebruik van mobiele apparaten. Gebruikers kunnen ook het uitrollen, configureren en het uit gebruik halen van mobility automatiseren, aldus CA Technologies.

Door: Witold Kepinski

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!