Redactie - 30 januari 2014

Bannerconnect vergroot haar IBM PureData Systems for Analytics capaciteit


Digital media trading specialist Bannerconnect uit Sittard heeft de capaciteit van haar analytics platform verviervoudigd met een Full Rack IBM Pure Data Systems for Analytics. Bannerconnect was al tevreden gebruiker van het platform dat in de volksmond Netezza wordt genoemd en was op zoek naar uitbreiding van haar capaciteit. De capaciteitsuitbreiding wordt geleverd door Smart Information Solutions, onderdeel van i³ groep.

Voor Bannerconnect waren schaalbaarheid, de eenvoud, de flexibiliteit, maar vooral de extreem goede performance de argumenten om tot deze beslissing te komen. De analytic alappliance geeft  Bannerconnect een “near instant response” op de meest complexe queries.

Victor Meerloo, Business Consultant Smart Information Solutions: “De PureData for Analytics stelt Bannerconnect in staat haar diensten nog sneller en beter aan te kunnen bieden aan haar klanten. Zaken als real time mediabidding en analytics vragen een krachtig en flexibel platform. Traditionele oplossingen als geclusterde serveromgevingen kunnen de benodigde performance hier voor maar tot op zekere hoogte bieden. De PureData for Analytics kan eigenlijk elk denkbare performancevraag wel aan door het integreren van op elkaar afgestemde hard- en software. Daarnaast is het platform nagenoeg onderhoudsvrij: zaken als tuning zijn niet meer nodig.”

Sebastiaan Schepers, CEO Bannerconnect: “Om onze belofte omtrent 1-op-1 adverteren op wereldwijde schaal waar te maken hebben we onze data verwerkingscapaciteiten een extra boost gegeven. De flexibiliteit, klantgerichtheid en ervaring van Smart Information Solutions hebben geleid tot onze keuze om dit traject met hen in te gaan.”

(PW)


Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!