Redactie - 22 mei 2014

BPsolutions is eerste IBM PureFlex service partner in Benelux


BPsolutions is door IBM als eerste in België, Nederland en Luxemburg geautoriseerd voor IBM PureFlex services.

IBM PureFlex is een combinatie van hard- en software (applicaties) met geïntegreerd management. Hiermee heeft IBM met PureFlex en FlexSystems inmiddels een belangrijke positie in de Nederlandse markt veroverd.

“De PureFlex systems zijn een belangrijke doorbraak in de evolutie van IT waarmee infrastructuur wordt vereenvoudigd door vergaande integratie” vertelt Jan Willem Wildvank, Manager Professional Services bij BPSolutions. “Wij hebben daarom gekozen om samen met IBM een intensief opleidingstraject met onze mensen in te gaan om op deze wijze de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten te kunnen maximaliseren.”

De door IBM geautoriseerde service partners, moeten een streng certificerings- en opleidingstraject doorlopen en vervolgens meerdere keren laten zien dat ze dit traject succesvol in de praktijk kunnen brengen door implementaties te doen onder supervisie van IBM. Op deze manier houdt IBM de kwaliteit van de diensten rondom haar producten naar haar eindklanten hoog.

IBM PureFlex en FlexSystems worden geleverd door gecertificeerde Business Partners zoals BPSolutions. BPSolutions is adviseur, leverancier en implementatiepartner voor de IBM PureSystems familie en was als eerste in Nederland gecertificeerd voor dit systeem. Naast de vorig jaar behaalde PureSystems Specialty status, heeft BPSolutions bewezen, implementaties op een effectieve en efficiënte manier te verrichten. BPSolutions is geautoriseerd om zowel zelfstandig als namens IBM implementaties uit te voeren.

(PW)

 


Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!