Witold Kepinski - 18 februari 2015

Dutch Cloud groei verder met aanstelling Bart ter Veer en nieuwe website

De afgelopen periode maakte Dutch Cloud, leverancier van hoogwaardige Cloud-oplossingen en datacenter-diensten een groei door. De organisatie verwelkomt weer een nieuwe medewerker en vond in Bart ter Veer (foto) de nieuwe manager marketing & communicatie. Daarnaast bleef Dutch Cloud bij partner IBM wederom niet onopgemerkt en de organisatie ging 2015 goed van start met de lancering van een nieuwe website.

Bart ter Veer (49)

Ter Veer deed in diverse marketing & communicatie functies ruime ervaring op bij onder meer IBS Nederland, Infor (voorheen Intentia), CeGeKa Nederland, Pimpel Benelux en Prodware Nederland (voorheen Qurius). Bij Dutch Cloud maakt hij zich op voor een nieuwe uitdaging. Naast het verder uitbouwen van de naamsbekendheid is de belangrijkste doelstelling voor ter Veer het, in nauwe samenwerking met het salesteam, binden van bestaande en nieuwe klanten aan Dutch Cloud.

IBM White paper door Hurwitz & Associates

Ook in 2014 bleef Dutch Cloud niet onopgemerkt. Algemeen Directeur van Dutch Cloud, Martijn van Zoeren: ‘Afgelopen najaar benaderde onderzoeksbureau Hurwitz & Associates uit de VS Dutch Cloud. Er werd een interview met mij afgenomen voor een white paper die zij schreven in opdracht van IBM. Dutch Cloud en IBM werken al sinds de start van Dutch Cloud in 2009 intensief samen. De white paper, die inzoomt op de visie en strategie en het succes van Dutch Cloud, werd afgelopen januari gepubliceerd. Ik ben trots op dit verhaal met daarin onze praktische visie op de wereld van Cloud Computing.’

Dutch Cloud, serious cloud solutions

De visie werd de afgelopen tijd verder aangescherpt. Dutch Cloud levert naast de Infrastructure as a Service oplossingen en datacenter-diensten nu ook een aantal hoogwaardige SaaS-diensten, vaak in samenwerking met een aantal partners. Mede om die reden werd aan het logo de pay off ‘serious cloud solutions’ toegevoegd.

Nieuwe website

De groei en verdere ontwikkeling van Dutch Cloud waren mede aanleiding tot een geheel vernieuwde website, die begin februari live ging. ‘We laten hiermee zien dat voor ons tevreden gasten en het ervoor zorgen dat nieuwe gasten hun weg weten te vinden naar Dutch Cloud, voorop staat’, besluit Van Zoeren.

Door: Witold Kepinski

Arctic Wolf BW vierkant Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!