Witold Kepinski - 31 maart 2015

Ingram Micro introduceert Cloud Marketplace

IT-distributeur Ingram Micro introduceert Cloud Marketplace in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De Cloud Marketplace maakt het voor channel partners mogelijk om hun onderneming te veranderen en te laten groeien door online toegang tot een uitgebreide reeks van cloudoplossingen- en diensten aan te bieden. Dit meldt Carl Alloin, Executive Director van Ingram Micro Cloud Europe, tijdens het eerste jaarlijkse Cloud Summit Europe in Barcelona.

Onder de prominente cloudverkopers die op de Marketplace mee zullen debuteren bevinden zich onder meer Microsoft Office 365, Acronis, Nomadesk en Cirius, terwijl wordt verwacht dat vele anderen dit rijtje al snel aan zullen vullen, waaronder Intel Security. De lancering van Ingram Micro Cloud Marketplace in België, Italië, Duitsland, Spanje en Zweden staat op de agenda voor het tweede kwartaal van 2015.

Zelf factureren

De Ingram Micro Cloud Marketplace is een ecosysteem van kopers, verkopers en oplossingen die het voor channel partners mogelijk maakt om cloudtechnologieën met betrouwbaarheid en gemak aan te schaffen, te voorzien, te beheren en te factureren. Nu beschikbaar voor channel partners in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De Cloud Marketplace brengt het alsmaar groeiende portfolio van prominente cloudverkopers en –diensten van Ingram Micro samen op een manier die het voor partners mogelijk maakt om clouds voor de groei van hun onderneming in te zetten door de toenemende opportuniteiten in het MKB te benutten, aldus Alloin.

Parallels

Met Cloud Marketplace kunnen channel partners het volledige levenscyclus van abonnementen van eindklanten beheren vanuit een geautomatiseerd platform (Parallels), beheerd en ondersteund door Ingram Micro. De Ingram Micro Cloud Marketplace wordt momenteel in het Engels, Frans en Spaans ondersteund, terwijl ondersteuning in het Duits voor het tweede kwartaal van 2015 gepland staat. De Cloud Marketplace functioneert op basis van betalingen in EUR en GBP, terwijl andere valuta’s zullen volgen.

Door: Witold Kepinski

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!