Redactie - 08 juli 2015

Lezers van Executive People gaan met korting naar Gartner Symposium/ITXpo 2015

Lezers van Executive-People kunnen met korting het Gartner Symposium/ITXpo bezoeken. Onder vermelding van discount code MPSYM2 ontvangen zij € 500,- korting op het Standard Delegate-tarief. Ga voor informatie over Gartner Symposium/ITXpo 2015 naar www.gartner.com/technology/symposium/barcelona/. Inschrijven met korting kan hier,

Ook dit jaar is Executive-People de exclusieve mediapartner voor de Benelux van dit event en zal het team van Executive People en Dutch IT Channel dagelijks verslag doen vanaf Gartner Symposium-ITXpo. Tevens organiseert Executive People weer traditiegetrouw de Public sector lunch, de Nederlandse sessie en het Benelux Beach House. Vorig jaar bezochten zevenhonderd Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bezoekers dit feest in Club Shoko.

Het thema van de afgelopen editie Gartner Symposium/ITXpo was Driving digital business, een logisch vervolg op het thema Focus Connect Lead. Hoewel de exacte titel voor dit jaar nog niet bekend is, ligt het in de lijn der verwachting dat ook dit jaar de digitale transformatie centraal zal staan. Hoe zorgen CIO’s, of andere IT bestuurders ervoor dat hun organisatie daadwerkelijk businessvoordelen behaalt door de inzet van ICT?

Nieuw was afgelopen jaar de introductie van de term Bi-modal IT. De IT-strategie van de organisatie zou gericht moeten worden op zowel de bestaande traditionele IT-functie, als een nieuw onderdeel dat de businessafdelingen ondersteunt op het gebied van digital business, waaronder cloud, big data analytics, Internet of Things en smart business process management. Volgens Gartner-analist Peter Sondergaard slagen nog lang niet alle CIO´s er in om hun bestaande IT-afdeling te transformeren naar een digital start-up die daadwerkelijk gebruikt maakt van nieuwe technologie en succesvolle businessmodellen om digital business te bevorderen.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!