Redactie - 07 september 2015

Naar SUSECon 2015 in Amsterdam met extra lezerskorting

De SUSECon 2015 sessiecatalogus staat live. De sessies die tijdens deze wereldwijde eindgebruikersconferentie worden gehouden, laten de meest recente ontwikkelingen op het gebied van open source en Linux technologie zien. Big data, op software gebaseerde storage, cloud computing, zero downtime, datacenter standaardisatie en SAP op Linux zijn onderwerpen die tijdens SUSECon aan de orde komen.

Inhoud van de sessies
De SUSECon 2015 sessiecatalogus bevat 91 hands-on, tutorial, case study, future outlook en business overview sessies die diep ingaan op technologie en de toekomst van datacenterinnovatie. Hieronder een korte beschrijving van een aantal sessies die worden aangeboden:

  • “Cloud in a Box” – Ericsson vertelt hoe het bedrijf een private cloud omgeving heeft gebouwd met SUSE OpenStack Cloud op standaard hardware.
  • “Real-time Data Analysis with Hadoop and SAP HANA” – Deze sessie laat zien wat de voordelen zijn, zakelijk en qua architectuur, van een integratie van twee toonaangevende big data oplossingen.
  • “Hands on with SUSE Enterprise Storage” – Deelnemers gaan in deze sessie de nieuwe features van SUSE Enterprise Storage ontdekken en leren hoe zij een storagecluster kunnen gaan gebruiken.
  • “Software Defined Everything – Management, Cloud, Containers and Storage” – De evolutie van het datacenter duurt voort. Aanwezigen maken kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van datacenterviirtualisatie en de beheertools die nodig zijn om een steeds complexer wordende ICT-omgeving in gebruik te nemen, te monitoren en te onderhouden.

Bezoek SUSECon met korting!
Bezoekers van deze website profiteren van een speciale lezerskorting van 15% op de actuele toegangsprijs.

Een Full Conference Pass kost:
€645 - Early Bird (until September 20)
€895 - (September 21 - November 1)
€995 - On-site

Voer de code DCLMNSC15 in op de registratiepagina en kom met korting naar SUSECon. SUSE partners kunnen contact opnemen met hun SUSE partner manager voor een kortingscode.

Meer informatie over SUSECon: www.susecon.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!