Wouter Hoeffnagel - 29 maart 2016

Innovaties rond stedelijke mobiliteit op Intertraffic Amsterdam 2016

Xerox toont op Intertraffic Amsterdam 2016, een vakbeurs op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeerbeheer, haar innovaties rondom stedelijke mobiliteit. Het gaat hierbij onder andere om de nieuwste parkeeroplossingen.

“Van parkeren op straat of in een parkeergarage tot het registreren van boetes, elektronische tolheffing en fotoherkenning bij overtredingen, Xerox levert oplossingen om het leven gemakkelijker te maken voor zowel exploitanten als reizigers”, aldus Jo Van Onsem, Group President, International Public Sector bij Xerox.

Xerox Multipark Codex Parking System
Op stand 2.304 in Hal 2 showt Xerox het Xerox Multipark Codex Parking System, haar nieuwste off-street parking-oplossing. Deze oplossing beschikt over:

  • 2D-barcodetechnologie dat snelle verwerking van tickets mogelijk maakt en een betere doorstroming van het verkeer bij het op- en afrijden van een parkeerterrein realiseert.
  • Ticketless parkeermanagement, waarbij papieren tickets voor toegang, betaling en uitrit vervangen worden door een Near Field Communication (NFC)-applicatie op een smartphone en kentekenherkenning. Dit zorgt voor snellere doorvoer bij in- en uitrijden. De oplossing zorgt dat klanten geen papieren tickets meer hoeven te gebruiken en bewaren. Parkeerbeheerders hoeven geen tickets meer in te kopen.

Rondetafelgesprekken
Xerox woont ook twee rondetafelgesprekken bij tijdens het Smart Cities Side Event, dat 6 april plaatsvindt in de Emerald Lounge in het RAI Auditorium Centre van 11:15 uur tot 13:15 uur:

  • Richard Harris, Solutions Director, International Public Sector bij Xerox, neemt deel aan het Mobility as a Service (MaaS) rondetafelgesprek.
  • David Jones, General Manager UK bij Xerox Urban Mobility Solutions, schuift aan bij de rondetafel over Smart Urban Parking.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!